Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Genel Sohbet

Mara

Yeni Üye
18 Ocak 2016
219
2
18
[MENTION=6654]Yoda[/MENTION] hoş geldin tatlım :rolleyes: ilk kural [MENTION=4925]Alper[/MENTION]den uzak duruyoruz tehlikeli ve çapkın sdfgjk gerisi her şey serbest ^^

Alper

fadminfon
Onursal Üye
3 Kas 2014
204
1
16
[MENTION=6654]Yoda[/MENTION] hoş geldin tatlım :rolleyes: ilk kural [MENTION=4925]Alper[/MENTION]den uzak duruyoruz tehlikeli ve çapkın sdfgjk gerisi her şey serbest ^^

Bıktım ve baydı @X ile bu huyunuz! Hayır bişeyde yapmıyorum oysa!

Yoda

Yeni Üye
28 Ağu 2018
7
0
0
[MENTION=5689]Mara[/MENTION] cığım seni görmek ne hoş.huşu ile öpüyorum :*

Alper

fadminfon
Onursal Üye
3 Kas 2014
204
1
16
Ben 20 sene sonra gittim Çorum’a bir daha da gitmem! Zaten bir insan kendi hür özgür iradesiyle neden Çorum, Yozgat, Bilecik gibi yerlere gider ki? Bu tarz şehirler ülke kalabalık gözüksün diye kurulmuştur oyuna gelmeyin!

Ay

Yeni Üye
8 Nis 2018
382
1
18
[MENTION=4925]Alper[/MENTION] bey, Sizin böyle düşünmeniz Corum'un dünyanın merkezi olduğu gerçeğini değiştirmiyor sekerim.! ha, sizin yaptığınızi Çorumlu yapmaz, o ayrı nankör! leblebi ağaçları altında, felsefi tartışmalar eşliğinde huzur bulabileceğiniz nadir guzel şehirlerden biridir!

Alper beyefendinin düşüncelerine katılmıyorum. Bunu daha iyi ifade edebilmek için [MENTION=4933]esekherif[/MENTION] beyin, Alper'i Alacahöyük ören yerini gezdirmesini, daha sonra Çorum müzesine goturup teslim etmesini cok rica ediyorum.

Çok mersi.

Son düzenleme:

esekherif

Yeni Üye
3 Nis 2015
907
5
18
[MENTION=4925]Alper[/MENTION] bey, Sizin böyle düşünmeniz Corum'un dünyanın merkezi olduğu gerçeğini değiştirmiyor sekerim.! ha, sizin yaptığınızi Çorumlu yapmaz, o ayrı nankör! leblebi ağaçları altında, felsefi tartışmalar eşliğinde huzur bulabileceğiniz nadir guzel şehirlerden biridir!

Alper beyefendinin düşüncelerine katılmıyorum. Bunu daha iyi ifade edebilmek için [MENTION=4933]esekherif[/MENTION] beyin, Alper'i Alacahöyük ören yerini gezdirmesini, daha sonra Çorum müzesine goturup teslim etmesini cok rica ediyorum.

Çok mersi.

3zGO5j.jpg

Alper

fadminfon
Onursal Üye
3 Kas 2014
204
1
16

Çok mersi.

Çorumun dünyanın merkezi oldugu haberleri gerçegi yansıtmıyor! Hepsi dış güçler ve fetönün oyunlarıdır! Müslüman oyunu gör ve uyuma! Normalde leblebisi ünlü yer Denizlinin serihisar beldesidir. Denizli havlusuda meşhurdur. Denizli bu şartlarda güçlü oldugu için leblebiyi Çoruma itelemişlerdir. Çorumluların kafası halen karışık oldugu için leblebiyi çeşitli aktivitelerde kullanıyorlar. Beni bu aktivitileri açıklamak zorunda bırakmayın!

ls2

Kahin
Onursal Üye
1 Kas 2012
2,737
180
63
esen kalın dostlar..ben gidim yatim..sabah işte fırsat bulursam söz uğrarım mekana:)

Mara

Yeni Üye
18 Ocak 2016
219
2
18
Selam [MENTION=6663]LastOutlaw[/MENTION]; hoş geldin.

Tüm sayfalar yüklendi.

Yeni Konular