Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Felsefe.Net Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gökyeleli

Yeni Üye
8 May 2010
18
0
0
41
Sizce de forum çok hareketsiz değil mi ? Evet yeni üyeyim bazı arkadaşlar tepki gösterebilir hayır böyle daha güzel diye, eğer herkes katılıyorsa beraber çözebiliriz.

Azadî

Yeni Üye
9 Ağu 2009
149
0
0
35
Her forumda da bu durum böyle...Durgunluk hakim ...
Facebook twitter vb. forumları kötü etkiledi.

mavimor

Yeni Üye
15 Şub 2008
1,456
3
38
46
Biz bu hareketsizliği iki yıldır düşüünüyoruz:) pek çözüm yok gibi. Gelen bir hışımla yazıyor sonra kayboluyor..

Nejdet Evren

Yeni Üye
19 Ağu 2008
3,589
179
63
61
bu başlıkta bir konuy değinmek isterim, o da, durgunluğun temel nedenlerinden biri tartışma/diyalog geliştirme yerine monoloğu/tek-yönlü ve peşin kabule dayalı açıklamalarda bulunmak genel eğilimi yansıttığından -kimse kapsam dışı/içi değildir, eleştiri genel olarak verilmiştir- döngü kırılamamaktadır.

ihaveanidea

Yeni Üye
25 Ocak 2017
848
8
18
Sizce de forum çok hareketsiz değil mi ? Evet yeni üyeyim bazı arkadaşlar tepki gösterebilir hayır böyle daha güzel diye, eğer herkes katılıyorsa beraber çözebiliriz.

Bu forumu ara ara ziyaret ediyordum ve aşağı yukarı 1 buçuk senedir de yazarlığını yapıyorum.

Ve şu yönde eleştirileri çok gördüm.

Kaç sene önce yazılmış bir post ama zihniyet o zaman da aynı.

Ne yapsınlar bot mu atsınlar? Nasılsa gelmiyorlar diye felsefeyi silip, yerine pratik yemek tarifleri mi versinler?

Neden bir şeyin kalitesini içeriğiyle değil sayılarla ölçüyoruz?

Bir ülkede "Felsefe ahmaklıktır." diyen din adamları(!) varsa o ülkede faaliyette olan felsefe sitesinin hiti de az olur tabii.

Gelmiyor adam.

Bunları deyip serzenişte bulunacağınıza yazın,üretin,sahip çıkın buralara.

Al bir üyelik,başla yazmaya.

X

FAdmin
Onursal Üye
25 Kas 2013
693
2
18
2010’dan iyi noktadayiz diyebilirim rahatlikla. Emegi gecen herkese tesekkurler.

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yeni Konular