Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Bugün son gününüz olsaydı ne yapardınız?

savaşcı

Yeni Üye
1 Ağu 2018
70
2
8
Evet arkadaşlar bugün yaşamınızın son günü olsaydı ne yapardınız?

inanın ben hiç bişey düşünemedim :)

ihaveanidea

Yeni Üye
25 Ocak 2017
848
8
18
Azizim şu an tramvaydayım ve karşımdaki adama boş boş bakıp bu soruya bir cevap düşünüyorum.

Kavga çıkmazsa yazarım.

ls2

Kahin
Onursal Üye
1 Kas 2012
2,737
180
63
vedalaşmaktan nefret ederim ama vedalaşmak gerek, ancak bu durumu millete söyleyip duygusala bağlamakta gereksiz. zaten vakitte yetmez. ama vedada gerek, öyleyse güzelce olabilidiğince herşeyi açıklayacak mektubumu yazar sonrada kafaya sıkardım.

ölümü karşılama cümlelerim ise şunlar olabilir,

gittigin yere geliyorum canım dedem. (atalar kültü/ başka deyişle; tengri,kayrahan ya da ülgen yurdu)

sonsuzluk kristaline adım yazılsın

acının ve düşüncenin olmadığı yere merhabaa

Son düzenleme:

Ay

Yeni Üye
8 Nis 2018
382
1
18
Hayatımda bir ilki yapar, bugün herkese toplu cuma mesajı atardim. askjh daha sonra kimsenin beni bulamayacagi bir yere gider ölümümü beklerdim.

Son düzenleme:

kahin

Yeni Üye
1 Ağu 2018
1,152
4
38
58
hala ergen olduğundan şüpheleniyorum :O

ruhum ergen, ama içim 51 gösteriyor. :D :D ayrıca aksakallı dedeler olurya dur sana kime? benzediğimi söyliyim şu an, ben karl maxa çok benziyorum. :D
inanmıyorsan görüşelim görüştüğümüzde karl maxın clonu olduğumu düşünebilirsin reenkarnasyonu.. :D :D

Ekli dosyalar

• images.jpg
    images.jpg
    5.6 KB ·
    Görüntüleme: 0
Son düzenleme:

Mara

Yeni Üye
18 Ocak 2016
219
2
18
Sanırım tüm sevdiğim dostlarımı, insanları toplamaya çalısır güzel bir rakı sofrası kurar sohbet muhabbet ederdim :)

elbiss

Yeni Üye
24 Şub 2017
464
7
18
Güzel bir soru...

Herzaman ne yapıyorsam onu yapardım farklı birşey yapmazdım...

Böyle.

Tüm sayfalar yüklendi.

Yeni Konular