"BEN" kelimesi size neyi hatırlatıyor.....

Konu İstatistikleri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde ruhumun_dilencisi tarafından oluşturulan \"BEN\" kelimesi size neyi hatırlatıyor..... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,225 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı \"BEN\" kelimesi size neyi hatırlatıyor.....
Konbuyu başlatan ruhumun_dilencisi
Başlangıç tarihi
Cevaplar

Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan UpBot

ruhumun_dilencisi

Felsefe.net
Yeni Üye
Katılım
1 Ocak 2009
Mesajlar
17
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
2023
... BENN.. Senin bende kendini ne kadar bulduguna baglı olarak degisir. Deger vermem ukala olurum deger veririm candan olurum..Kime göre BEN den bahsedebilirim ki? Kiminin dostuyum kiminin düsmanı..kendi kendilerine düsman ilan ederler durup durup..Zaten oldum olası anlamam bu gereksiz kıskanclıgı...Bana göre benden bahsedersem ukalalıgın ötesinde megolomanlık sınırını asmıs narsist olurum. BENİM ISTE! SENİN SECMEN DEGİL BENİM SECMEM ÖNEMLİ!! Konusurum , belki biraz fazla AMA BOS DEİL..anlatacak ve paylasacak hayata dair onca sey varken susmamak gerek ..Bos insanı sevmem..Düsmanım bile cahil olmasın . tın tın ses gelmesin o boynun üstünde tasıdıgı yerden.Zor bi insanmisim öyle diyorlar bu kadar BASİT VE KOLAYLIGIN ICINDE zor olmak kötü bisey olmamali diorum.. BEN KENDİMİN NE KADAR DEGERLİ OLDUGUMU BİLİYORUM... Sevmeyi mi seviorum insanlari mi seviorum bilmiorum, ama sunu söyleyebilirim İnsanlari sevdim ve onlara deger verdim..Degerin ne oldugunu bilmeyene yol verdim..Gidis bileti olur Gelis olmazDost arkadas sevgili aile her ne ise ; SEVGİ DENİLDİMİ SONUNA KADAR SEVMELİYİM..SEVMELİSİN SEVMELİLER.. sonunda her ne yasanırsa...Beni cok sevenlere ve benden nefret edenlere,beni bana kazandıran tum dostlarıma,Aileme binlerce tesekkür ederim...Yaninizda görmek istediginiz sürece sonuna kadar yaninizda olacagim!(SOL YANINIZDA) Kendini anlatmanin herzaman bos ve sacma oldugunu dusunurum.. Beni bana değil, kimseye deil kendine sor... Anlatmadan anlayabilmek ... Asıl olan bu.

--------------------------------------------------------------------------------
 

ruhumun_dilencisi

Felsefe.net
Yeni Üye
Katılım
1 Ocak 2009
Mesajlar
17
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
2023
sadece kendi benliğinden vazgeçmeye hazır kişiler..gerçekten sevme yetisine sahiptir...
 

Süreyya Önal

Sorgucu Üye
Yeni Üye
Katılım
16 Nis 2010
Mesajlar
469
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
49
yaşadıklarımdan öte yazacak mecalim yok, kısaca 'Bir düşün yüzünden' iye tanımlıyorum

devamını da Murathan Mungan'ın, adını "Imagine" koyduğu.. şiirinden alıntılıyorum

kavganın taş, aşkın tunç,
kendimizin demir çağındayken
bütün masalları dolaşmış kahraman :eek:...BEN : )
 

evadne_Ss

Felsefe.net
Yeni Üye
Katılım
27 May 2010
Mesajlar
41
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
39
Bana baktığında ne gördüğünü merak ediyorum. Benim aynada gördüklerimden çok farklı olduğu kesin. Belki biraz daha çocuksu bir yüz, üzerine sinmiş bir masumiyet sadece gözüne takılan. Belki de tam aksine, içindeki çirkinlikleri örtmeye çalışan timsah gülüşler ve niyeti muamma bir insan. Hangisi bana benziyor yada ben kafandaki hangi görüntüye benziyorum bilmiyorum.
 

Feylesof TeCe

Filozof
Yeni Üye
Katılım
31 Ara 2010
Mesajlar
926
Tepkime puanı
1
Puanları
0
Yaş
30
"BEN" kelimesi size neyi hatırlatıyor
diye cümleyi görür görmez hemen aklıma şuan monitöre heyecan ve aşkla bakan bir çift göz hatırlatıyor ve bu ekrana bakan binlerce gözleri hatırlıyorum ve bu insanlık puzzle'nın bir parçası olduğunu hatırlıyorum.
 

nirvana

Yeni üye
Yeni Üye
Katılım
15 Mar 2009
Mesajlar
60
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
44
benle ayırdığım yapı isyanın adından başka bişey değil.ben senden farklı değilim sen benden aynı ağacın dalları yaprakları sürgünleriyiz işte...ben sen o vs..
 
Tüm sayfalar yüklendi.
Sidebar Kapat/Aç

Yeni Mesajlar

Üst