Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Beğendiğiniz Kısa Sözler/Yazılar ?

ls2

Kahin
Onursal Üye
1 Kas 2012
2,737
180
63
Hükümet yıkılsın avm dikilsin !!... :) (en tuttuğum slogan)

ls2

Kahin
Onursal Üye
1 Kas 2012
2,737
180
63
Birinin sana kötülüğü dokunmadıkça veya şahit olmadıkça ,O'nu kimsenin demesi ile,okudukların ile,duydukların ile,söylenenler ile kötü ilan etme.kimsenin davasının peşinden gitme, kendi yarattığın düşünceden/davadan başka davaya inanma. (Abim)

Filozof değildir ancak büyük adamdır. (en azından benden büyük :)) Tdk ya göre ağabey diye yazılır ancak ben onun dediğini yaparak kendi yazım kurallarıma göre yazdım :)))

ls2

Kahin
Onursal Üye
1 Kas 2012
2,737
180
63
Sevgi, insanın varoluş sorununun yanıtıdır.
Koşulsuz sevgi denetlenemez veya elde edilemez.
Sevgiden vazgeçmek olanaksızdır.
İyi ve kötü sadece itaatsiz olma özgürlüğü içinde vardır.
İnanç insanın varoluşunun bir koşuludur.
Mantıklı düşünce kavramından bir kuramın oluşturulmasına doğru atılan her adımda inanca gerek vardır.

Erich Fromm

mona

Yeni Üye
31 May 2013
71
0
0
İnandığı şeyi yapan insanın enerjisi asla tükenmez..Goethe.

ls2

Kahin
Onursal Üye
1 Kas 2012
2,737
180
63
Otopsi istiyorum hayallerime,
Hepsi eceli ile ölmüş olamaz.. :):D (anonim)

phi

Felsefe.net
Yeni Üye
13 May 2008
1,906
174
63
Oradan bakınca ne görüyosun?
Kişiliğimi?
Hislerimi?
Hayallerimi?
Sevgimi?
Nefretimi?
Rengimi?
Aşkımı?
Hiçbirini göremiyor musun?
Görmediğin hiçbir şeyin peşine düşme..!!!

mona

Yeni Üye
31 May 2013
71
0
0
insanın kendi ile yalnız kalmasının tehlikeli yanı kendi yalnızlığına alışması ve kendi kendini tanımaya başlamasıdır.. İbrahim tenekeci.

birazdahaderinmavi

Yeni Üye
29 Ara 2011
1,442
1
0
60
Oradan bakınca ne görüyosun?
Kişiliğimi?
Hislerimi?
Hayallerimi?
Sevgimi?
Nefretimi?
Rengimi?
Aşkımı?
Hiçbirini göremiyor musun?
Görmediğin hiçbir şeyin peşine düşme..!!!

buradan bakınca, ifade edebildiğiniz yani bana yansıtabildiğiniz ölçüde ve dışa vurduğunuz şeklinizle, sizi görebilirim... görmek, benim için 'anlamanın' sadece bir parçasıdır...

birazdahaderinmavi

Yeni Üye
29 Ara 2011
1,442
1
0
60
insanın kendi ile yalnız kalmasının tehlikeli yanı kendi yalnızlığına alışması ve kendi kendini tanımaya başlamasıdır.. İbrahim tenekeci.

hiç kimse kendisini yalnızlığı içinde tanıyamaz... tam anlamıyla yalnız insan, ne iyidir ne kötü, ne korkaktır ne cesur, ne bencildir ne özgecil, ne zalimdir ne mazlum...vb... bir insanı tanımak, onun kurduğu ilişkilerin içindeki rolünü çözümlemek/anlamaktır... ve bir ilişki için, 'öteki' nin varlığı ön koşuldur...

ls2

Kahin
Onursal Üye
1 Kas 2012
2,737
180
63
Ama bir yarasa adam (batman) olarak alındım bu söze :) Ayrıca Msıırlıoğlu yanılıyor, yarasaların güneşle ,ışıkla bir sorunu yoktur. karanlık yarasayı değil avlarını zayıflatır ve yarasa daha kolay avlanır böylece. kolay av :) yoksa güneş onun avcılığını zayıflatamaz :cool:

ls2

Kahin
Onursal Üye
1 Kas 2012
2,737
180
63
İyiler (batman) her zaman kazanır diyorsun yani :D Ben gündüz vakti batman'in joker'in karşısına çıkabildiğini görmedim hiç, tüm havası geceleri apartman üstünde poz vermek :p

evet , olur olmadık yerlerden artistiklerimiz var :) her süper kahramanda olduğu gibi bizde de malesef bir karizma kaygısı var :p

ls2

Kahin
Onursal Üye
1 Kas 2012
2,737
180
63
Tarih; insanların ortak kanıda oldukları safsatalardan ibarettir. Winston Churchill

sheid

Yeni Üye
1 Tem 2011
69
0
0
28
Birlikte olamayacaksak Tanrı neden karşılaşmamızı istedi? -City Of Angels

ls2

Kahin
Onursal Üye
1 Kas 2012
2,737
180
63
Savaş, zulüm, açlık, sefalet olmasa, yokluk olmasa o zaman cehennem sunulmaz , O zaman sınava tabi tutulmazdık ve dünyada oluşumuzun da bir anlamı olmazdı. Murat Yılmazyıldırım ( Düş sokağı sakinleri solisti )

mona

Yeni Üye
31 May 2013
71
0
0
Karşına çıkan kişiler her kimse, doğru kişilerdir.
Bunun anlamı şudur, hayatımızda kimse tesadüfen karşımıza çıkmaz.
Karşımıza çıkan, etrafımızda olan herkesin bir nedeni vardır, ya bizi bir yere götürürler ya da bize bir şey öğretirler…

|Hint Felsefesi

flzf

Yeni Üye
12 Mar 2009
850
2
0
38
Karşına çıkan kişiler her kimse, doğru kişilerdir.
Bunun anlamı şudur, hayatımızda kimse tesadüfen karşımıza çıkmaz.
Karşımıza çıkan, etrafımızda olan herkesin bir nedeni vardır, ya bizi bir yere götürürler ya da bize bir şey öğretirler…

|Hint Felsefesi

Garip şu gnlerde tamda bunu düşünürken bu foruma girip bunu yazıyor olmanız bir tesadüf mü :? bence evet tesadüf.

nesimi

Yeni Üye
13 May 2013
69
0
0
46
öff bi siyasette katmasan olmaz zaten.ne güzel modda devam ediyordum okumaya buğulu buğulu ekrana bakarak.

''sorun çıkarma ,çıkarsa çöz,çözülmüyorsa kabul et,edemiyorsan sus,ama ,sorun çıkarma,çıkarsa çöz,...''bakın buda gariban edebiyatı sayfa 2

Tüm sayfalar yüklendi.

Yeni Konular