Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Ankara’da Cihad Otobüsü

Objectivity

Kahin
Onursal Üye
23 Ara 2012
4,763
319
83
Ankara’da Sanatoryum ile Dikmen semtleri arasında çalışan Büyükşehir Belediyesi denetimindeki halk otobüsü görenleri şaşırttı.

Halk otobüsünün sefer yaptığı semtlerin yazılı olması gereken elektronik panosunda, ‘’ Hayat-İman ve Cihad’’ yazısının bulunduğu görüldü.

06 BS 1110 plakalı Belediye Halk otobüsünün şoförü, bu yazı ile semtler arasında sefer yaptı. Yakıt almak için girdiği bir benzin istasyonunda böyle görüntülendi.

cihad-otobusu-ic.jpg

Objectivity

Kahin
Onursal Üye
23 Ara 2012
4,763
319
83
Guzel, bu haberi ben koysaydim, farkli algilanirdi.

Niye farklı algılansın ki sonuçta ortada bir yanlış varsa kim ifade ederse etsin, yanlıştır. Gerçi belediye kabul etmiyor ve photoshop olduğunu iddia ediyor fakat ben dün haberlerde de izledim, otobüsün resmi değil canlı görüntüsü vardı.

evrensel-insan

Yeni Üye
1 Kas 2012
3,434
1
0
70
Niye farklı algılansın ki sonuçta ortada bir yanlış varsa kim ifade ederse etsin, yanlıştır. Gerçi belediye kabul etmiyor ve photoshop olduğunu iddia ediyor fakat ben dün haberlerde de izledim, otobüsün resmi değil canlı görüntüsü vardı.

Oyle olmuyor, maalewsef.

Cunku beyinler etiketlemeye sartlanmis, onyargiya pesin hukumluluge sartlanmis.

O yuzden sana bir onceki baslikta yazdigim mesajda, Islamci bir yazarin alintisini verdim; belki daha iyi olup biteni anlarsin, diye.

En azindan bu baslikta sana, kimse "sen inancsizsin" on yargisi ile bakmaz. Cunku inancli oldugunu biliyorlar.

Sen de o yaziyi okurken, "inancsiz" olarak bakamazsin. Cunku yaziyi yazan, senin gibi inancli ve islamci bir yazar.

Objectivity

Kahin
Onursal Üye
23 Ara 2012
4,763
319
83
Oyle olmuyor, maalewsef.

Cunku beyinler etiketlemeye sartlanmis, onyargiya pesin hukumluluge sartlanmis.

O yuzden sana bir onceki baslikta yazdigim mesajda, Islamci bir yazarin alintisini verdim; belki daha iyi olup biteni anlarsin, diye.

En azindan bu baslikta sana, kimse "sen inancsizsin" on yargisi ile bakmaz. Cunku inancli oldugunu biliyorlar.

Sen de o yaziyi okurken, "inancsiz" olarak bakamazsin. Cunku yaziyi yazan, senin gibi inancli ve islamci bir yazar.

İnançlı-inançsız farketmez Allah'ın yarattığı her can değerlidir. İnanç konusunda insanları yargılamak kula düşmez kim ne hesap verecekse Allah katında verecektir. Bu gerçek inançlı birisi için böyledir. Mevlana boşuna dememiştir; "Ne olursan ol yine gel"diye...

Ben ülke meselelerine inançlı penceresinden değil haklı-haksız penceresinden bakmaya çalışıyorum.

evrensel-insan

Yeni Üye
1 Kas 2012
3,434
1
0
70
İnançlı-inançsız farketmez Allah'ın yarattığı her can değerlidir. İnanç konusunda insanları yargılamak kula düşmez kim ne hesap verecekse Allah katında verecektir. Bu gerçek inançlı birisi için böyledir. Mevlana boşuna dememiştir; "Ne olursan ol yine gel"diye...

Ben ülke meselelerine inançlı penceresinden değil haklı-haksız penceresinden bakmaya çalışıyorum.

Beyinlerde oyler bir fark eddiyor ki!

Illa sana senin actigin baslik gibi benim actigim Islam icerikli basliklari mi gostereyim.

Ya da yonetim tarafindan kapanan konulari mi?

Ya da Alpi, asi v. benzerilerinin senin bir dini yorumun ile benim bir dini konudaki yazdiklarima verdikleri yanitlari mi?

O yuzden reel hayat gozlem verir.

Eger hersey "Allah'inin katinda" olsa idi, bugun kendine muslumanim diyenler bir birlerini ya da musluman olmayanlari katletmez, Allah'lasrinin Katina birakirlardi.

Maalesef reel dunya da herkes kendi Allah'ini kendi belirliyor ve onun Adina da katlediyor.

Kimse "Allash'larinin katini" da beklemiyor.

Cunku bu kati yeryuzunde seriat olarak kurmuslar.

Aslinda sorun "gercek" in ne oldugunda. Cunku "gercek" inancli acaba kime/neye gore gercek.

Cunku sen ornek olarak ISID'a gore tagutsun ve Katlin vacip.

Neo

Yeni Üye
25 Kas 2012
84
0
6
39
Bir süredir haber izlemiyorum, olan bitenler aynı o yüzden gereksiz zaman harcamak istemiyorum. Bunların yalanladığı her zaman doğru çıkmıştır ki diğer arkadaşta haberlerde gördüğünü belirtmiş. Ama bu insanlar sizin saçma din cihadınıza aldanmayacak boşuna uğraşmayın.

Tüm sayfalar yüklendi.

Yeni Konular