Ekli dosyayı görüntüle 1089
"Kim ceylan olmak ister?" diye sorulsa, muhtemelen (dindar veya dinsiz farketmez) hiçkimse ceylan olmak istemez.
Öyle ya, kim yem olmak ister ki?
Ancak bazıları buna raĝmen, dünyanın mükemmel bir diyar olduĝunu iddia etmeye devam ediyor. Tabii uzaktan gazel okumak oldukça kolaydır.
Sen şimdi böyle düşünmediğimiz için bize akılsız insan diyor, bize hakaret ediyorsun. Etmesine de, senin dogmacı fikirlerin nasıl doğru oluyor? Cübbeli gibisin. Cübbeliye göre de "kafirlerin hepsi ahmak, aptal!" Hızını alamıyor, NASA' yı da gerizekalı ilan ediyor aynı Cüppeli. "Yok mars' ta ne var, yok ayda ne var, ver bana 100 bin dolar söyleyeyim" diyor. Bak sen zekaya, akla... Sen önce burnunun ucundakini görde, Mars, Ay eksik kalsın. Bu durum da aklısız sen misin, yok sa biz mi? Bir tarafsız sizin mahalllden olmayan bilirkişiye götürelim istersen, he ne dersin? Akıllı ve inkarcı olan senler mi biz mi?herkesin mutlaka bir gün YEM olacağını da unutmaz akıllı insan..
Hayvanlar , insanlar gibi düşünmez , sadece yaşar. Onlar sadece VAR olmak için vardırlar ve hayatları sona erene kadar sadece YAŞAR lar...
Peki biz yoktan var çıkmayacağını biliyormuyuz ? Evet...
O halde ya yoktan var çıkmayacağı önermesi yanlış ya da başka bir açıklaması olmalı....
Düşünsenize bu nasıl bir nankörlük , hiç çalışmadan yorulmadan herhangi bir şekilde herhangi bir şeyi haketmemişken bize verilen onca varlığı kullanarak onu bize verene isyan ediyor ve aklımızca bir şeyleri ADALET siz bulup her şeyin sahibine savaş açıyoruz....
Söylediklerimin hepsinin ispatı oratada.İddia ediyorsun. Ama iddianı hiç kanıtlayamıyorsun.
Yahu insan hiç düşünmez mi? Ya beni manipüle etmişler, beni hep kandırmışlarsa diye