..

Konu İstatistikleri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Siyaset Meydanı kategorisinde sakal tarafından oluşturulan .. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 835 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Siyaset Meydanı
Konu Başlığı ..
Konbuyu başlatan sakal
Başlangıç tarihi
Cevaplar

Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan sakal

sakal

Kahin
Yeni Üye
Katılım
8 Nis 2012
Mesajlar
2,000
Tepkime puanı
1
Puanları
38
istemezük..

boğaz köprüsü yapılır, istemezük.

ikinci köprü yapılır, istemezük.

üçüncü köprü için temel atılır, istemezük.

marmaray yapılır, geçmezük.

hızlı tren yola çıkar, binmezük.

ve aklımıza gelmeyen daha ne zik/zük ler..bizde bir aydın kesim var yapılan her yeni şeye muhaliftir.muhalif olacak ya sırf iktidar gözden düşsün oy kaybetsin diye Türkiye'nin lehine olan ne varsa engel olmaya çalışır hatta sevinir olimpiyatları kaybetmemiz gibi..onlar için Türkiye'nin itibarı, gelişmesi, atılım yapması ve dünya devleriyle yarışır hale gelmesi hep ikinci plandadır,odaklandıkları ve ürettikleri tek proje kaostur;nasıl ederiz de her fırsatta iktidarı al aşağı ederiz, nasıl karalama kampanyası yaparız,nasıl yaygara kopartırız gibi..fikirleri düşünceleri hep kalıplaşmıştır,bildikleri tek söylem; ''demokratik laik hukuk devleti'',halbuki ne demokratlıkla ne laiklikle alakaları yoktur,hukuk sadece onların istediği amaca yönelik kararlar alıyorsa vardır yoksa hak ve hukuk la uzaktan yakından alakaları yoktur.planlı olarak en iyi yaptıkları şey;marş söylemek, and içmek,on binlerce kalabalığı örgütleyip bir araya getirip icraat yaptıklarını sanmaktır..yandaş medyalarında sür manşette öyle bir yayınlarlar ki sanırsınız tüm Türkiye onların arkasında,halbuki kuru kalabalık;simitçi kahveci gazozcu...icraatları karanlık çökünce,tıpkı düşünceleri gibi kararıp dağılmaya mahkumdur..

aslında bu ezik tayfanın sıkıntısını ve kıskançlığını anlıyorum,90 senede milyon kere and içip bu ülkeye bir çivi çakamamanın ezikliği içindeler..

ve hep dışladıkları hor gördükleri bir kesimin kendi rollerini elinden almasının hazımsızlığı içindeler..

her alanda top kaybetmenin şaşkınlığı içinde yedek kulübesinde hapsolmanın sıkıntısı içindeler..

ve tabi bunca kayıp ve sıkıntıdan sonra bir zamanlar astığı astık kestiği kestik saltanatlarının yıkıntıları altında, her yenilikle kafalarına balyoz gibi inen koca soru işareti;''siz ne yaptınız 90 sene'' akıllarına gelmiş olsa gerek ki,ev sahibine yakalanan mahçup ve aç hırsız gibi bunlara düşen tek cümle;istemezük..ama yan cebimiz sol cebimiz..demektir.
 
Tüm sayfalar yüklendi.
Sidebar Kapat/Aç

Yeni Mesajlar

Üst