07 Kasım - 13 Ekim Haftalık Burç Yorumları

Konu İstatistikleri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Haftalık Burç Yorumları kategorisinde baykatarsis tarafından oluşturulan 07 Kasım - 13 Ekim Haftalık Burç Yorumları başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 460 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Haftalık Burç Yorumları
Konu Başlığı 07 Kasım - 13 Ekim Haftalık Burç Yorumları
Konbuyu başlatan baykatarsis
Başlangıç tarihi
Cevaplar

Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan elbisss

baykatarsis

Üye
Uzaklaştırılmış
Yeni Üye
Katılım
30 Eyl 2019
Mesajlar
147
Tepkime puanı
4
Puanları
18
Konum
İzmir
Üniversite Bölümü
İşletme
KOÇ
Sevgili Koçlar, haftaya sosyal organizasyonlar ve arkadaş toplantıları ile başlıyorsunuz. Yeni projeler ve tatlı başlangıçlar var. Toplantı ve organizasyonları organize etmek açısından uygun bir haftadasınız. Çarşamba günü Venüs’ün Akrep burcuna geçmesiyle borç almak, borç vermek, ödemeler, krediler gibi konularda inisiyatif alacaksınız. Eşinizin maddi durumunda olumlu yönde gelişmeler yaşanacak. Sizler için ayrıca ameliyatlar, miras konuları, metafizik konular öne çıkıyor bu dönemde! Hafta sonunda Ay sizin burcunuza geçiyor; Ay Mars karşıtlığı yaşayacağınız bu günlerde biraz gergin, biraz agresif olabilirsiniz. Olur olmadık şeylere sinirlenmeyin. Etrafınızda olmasını istemediğiniz kişilerden uzak durun. Aşk için yenilikler var. Monotonluktan çıkıyorsunuz.
Haftanın burç yorumları (7-13 Ekim)


BOĞA
Sevgili Boğalar; haftaya iş konularınız, ebeveynlerinizin sorumlulukları, görünürde olan, elle tutulan işlerle başlayacaksınız. Önemli bir haftaya giriş yaptınız. Neye adım atsanız, konu büyüyor; bu girişimleriniz için de geçerli. Bu hafta iş kurmak, iş konuşmak için ideal bir hafta. Çarşamba günü yönetici gezegeniniz Akrep burcuna geçiş yapıyor. Uzun zamandır sorunları olan, ilişkide bir türlü karşılık alamayanlar için güzel bir dönem başlayacak. Hiçbir şey tek taraflı olmuyor; sadece hata sizde olamaz, aynı şekilde karşı tarafta da olamaz. Hatalar hep çift taraflıdır. Bu şekilde düşünüp partnerinizle sorunlarınızı halledebileceksiniz. Hafta sonunda Ay Koç burcuna girmiş olacak, biraz gergin bir enerji hakim gökyüzü Dolunay’a hazırlanıyor. Sakinliği korumakta fayda var, kendinizi dinlenmeye adayın.
Haftanın burç yorumları (7-13 Ekim)


İKİZLER
Sevgili İkizler; bu hafta Venüs’ün Akrep burcuna geçişiyle yoğunluk ve telaş içinizi kaplayabilir, bu gezegenin geri hareketi sizlerin günlük hayatını alt üst edebilir. Biriktirmiş olduğunuz, daha sonra yaparım dediğiniz işler, artık ertelenmemesi gerektiğini sizlere vurgulayacaktır. Her gün görüştüğünüz insanlar, evcil hayvanlarınız, onların sağlık problemleri, kiracılarınız veya ev sahiplerinizle aranızda olumlu olumsuz pek çok konuşma ve diyalog geçebilir. İş ve ofis arkadaşlıklarınız da ise küslükler yerini daha ılıman bir havaya bırakacaktır. Aşık olduğunuz kişiden ise sürpriz bir şekilde uzaklaşabilirsiniz bu dönemde.
Haftanın burç yorumları (7-13 Ekim)


YENGEÇ
Sevgili Yengeçler, Venüs Akrep burcuna geçiş yapıyor; hobileriniz, el becerileriniz, sanatsal faaliyetler alanınızda gerçekleşecek. Dolayısıyla bu süreçte dekor değişikliği, estetik, sanatın her türü ile ilgili konularda yoğunluk yaşanacak. Yaratıcılığınızı kısıtlanmış hissettiğiniz dönemler eskide kaldı, daha önce çok daha iyi yapıyordum, şimdi çok içimden gelmiyor düşüncesine elveda deyin. Çocukları olanlar için, ailevi konularda birtakım sorumluluklar gerektiren durumlar var. Çocuk sahibi olmak isteyenler bunu yeniden denemek veya alternatif yollar bulmak için kolları sıvayabilirler. Aşk konusunda bekar olan Yengeçler için kalıcı ilişkiler gündeme gelebilir… İlişkisi olan, evli veya partnerleri olanlar içinse; eski konuları kapatmak ve geçmişi açmamak ideal olacaktır. Kıskançlıklar tavan yapabilir.
Haftanın burç yorumları (7-13 Ekim)


ASLAN
Sevgili Aslanlar, bu hafta Venüs Akrep burcuna geçiş yapıyor ve sizler bunu ev, aile konularında deneyimleyeceksiniz. Aile bireyleriyle çok fazla içli dışlı olacağınız, konuştuklarınızı tekrar masaya yatıracağınız bir süreçtesiniz. Anneniz, babanız veya büyüklerinizden tavsiyeler almanız gerekebilir. Onların bu dönemde ihtiyaçlarına kulak vermeniz birbirinize destek olmanız gereken bir dönem bu… Ev almak, ev satmak gayrimenkul konularında adımlar atabilirsiniz fakat daha önceden gördüğünüz bir yer veya düşündüğünüz değişimler olumlu olacaktır. Yeni, sıfır başlayan konular için sabır ve süreç gerekebilir. Geçmiş konularda yeniden yapılanma ve aile içi kırgınlıkların toparlandığı dargınlıkların çabuk hallolduğu bir süreç…
Haftanın burç yorumları (7-13 Ekim)


BAŞAK
Sevgili Başaklar, 9 Ekim’de yer değiştirecek olan Venüs, sizin kardeşler, yakın çevre ilişkileriniz, komşularınız, sürekli birlikte olduğunuz arkadaşlarınızla aranızda olumlu bir atmosfer yaratacaktır. Bir yandan da eski mevzular yeniden gündeme gelip, sizleri testten geçirecektir. Ne kadar sağlam ilişkileriniz, ne kadar güvenilir çevrenizdekilere? Hepsini göreceğiniz bir Akrep Venüs dönemi başlıyor. Venüs, Merkür’den farklı olarak daha duygusal, daha hassas taraflarımızı ortaya çıkarıyor. Merkür akıl ve iletişim gezegeni; Venüs ise aşk, sevgi, uyum gezegeni… Ne kadar uyumluyuz çevremizle, ne kadar barışıksınız kendinizle; bunları göreceğiniz, kendinizi tartacağınız bir sürece giriyorsunuz. Hafta sonunda ise Ay Koç burcunda olacak ve Dolunay’a hazırlanacak; biraz içe çekilen bir enerji hakim.
Haftanın burç yorumları (7-13 Ekim)


TERAZİ
Sevgili Teraziler, Ay Kova burcunda yani hava grubunda başlıyoruz yeni haftaya; iletişimleriniz artıyor ve sosyal bir havaya bürünüyorsunuz. Yöneticiniz Venüs ise bu hafta yer değiştirerek Akrep burcuna geçiş yapıyor. Sizlerin para konularınızla çok ilgisi var bu hareketin; şöyle ki Akrep burcuna geçecek olan Venüs, sizin maddi kaynaklar alanınıza denk geliyor ve maddiyat, alım satım, iş, para, değerlerinizle ilgili olumlu sonuçlar yaratıyor. Daha evvelden başvurduğunuz bir iş teklifine bu dönemde cevap verilebilir, alamadığınız paraları alabilir, maddi alanda gelgitler yaşayabilirsiniz. Ama birey olarak kendinizle ilgili aşk ve estetik konularında biraz düşünceli olacaksınız. Hafta sonu Ay karşıt burcunuz Koç’ta yer alacak… Biraz dikkat gerektiren bir döneme giriyoruz.
Haftanın burç yorumları (7-13 Ekim)


AKREP
Sevgili Akrepler, evet bu hafta Venüs sizin burcunuzda hareket etmeye başlayacak. Özellikle bu dönemde, kıskançlık, ilişkide fazla sahiplenme, dedektif gibi sürekli arkasını arama, şüphecilik yerleşir içinize… Bu sebeplerle dikkat etmekte, duyguları biraz kontrol altına almaya çalışmakta fayda var. Kendinizle ilgili her türlü düzeltmeyi yapma hakkına sahipsiniz; estetik ve güzellikle ilgili adımlar atmak için ideal bir süreçtesiniz. İşlerinizi, arkadaşlıklarınızı, yaptığınız yatırımları ve projelerinizi mutlaka tekrar gözden geçirmek, yeniden yapılandırmak; ilişkileri onarmak için ideal bir dönem bu. Hafta sonu Ay Koç burcuna geçiş yapacak. Dolunay enerjisine hazırlanıyor. Gündelik işleriniz hız kazanıyor.
Haftanın burç yorumları (7-13 Ekim)
 

baykatarsis

Üye
Uzaklaştırılmış
Yeni Üye
Katılım
30 Eyl 2019
Mesajlar
147
Tepkime puanı
4
Puanları
18
Konum
İzmir
Üniversite Bölümü
İşletme
YAY
Sevgili Yaylar, Akrep burcuna geçiş yapacak olan Venüs sizleri biraz yorabilir çünkü sizin 12. eviniz dediğimiz zorlu, kapalı bir alanınıza denk geliyor; platonik aşklar yaşayabilir, fazla iyimserliğe kapılıp her gördüğünüze inanabilir, birtakım arkadan dönen işlere tanıklık edebilirsiniz. Dikkat edilmesi gereken bir sürece giriyorsunuz. Bu dönemde; dua, meditasyon, reiki, yoga gibi enerji çalışmaları çok işe yararken sürekli geçmişi düşünmek, eski konuları anmak, eski defterleri açmak hiç de akılcı olmayacaktır. Kapalı mekanlar, örneğin hastaneler, bakım evleri, kütüphaneler, dört duvar arası küçük, büyük her türlü mekan sizi çekebilir. Yani siz istemeseniz de işiniz düşebilir, hazırlıklı olmakta fayda var. Olumlu yönden bakmak gerekirse bu bağlamda kalpleri onarmak için fırsatlar yaratmalısınız. Maneviyatınızı artırmalı yardım etmelisiniz çevrenize…
Haftanın burç yorumları (7-13 Ekim)


OĞLAK
Sevgili Oğlaklar, bu hafta Ay Kova burcunda başlıyoruz yeni haftaya; maddi alanda atacağınız adımlar var; yeni iş kurmak, işinizi büyütmek veya gidişata göre küçültüp giderleri kısmak gibi planlarınız var. Venüs Akrep burcuna geçiş yapıyor bu hafta; arkadaşlıklar, sosyal haneniz, organizasyonlarınız artıyor hem de güzellikler geliyor o haneden. Bazı arkadaşlarınızı elerken, bazılarıyla yeniden bir araya geleceksiniz. Kim dost, kim düşman daha iyi anlayabileceksiniz ve en önemlisi hayata geçirmeyi planladığınız bir projenizin de önemli bir kısmına başlangıç yapacaksınız. Kafanızda dönen sorulara cevaplar ararken gökte aradığınızı yerde bulacaksınız. Sosyal ve ekonomik durumlarınızda bazı gecikmeler yaşayabilirsiniz fakat sonunda istediğinizi elde edebileceksiniz. Bu süreçte aşkta eski sevgiliden gelen mesajlara itibar etmemelisiniz.
Haftanın burç yorumları (7-13 Ekim)


KOVA
Sevgili Kovalar, Ay sizin burcunuzda başlıyoruz haftaya; özgüveniniz yüksek, enerjiniz dorukta. Bu hafta Venüs yer değiştiriyor ve Akrep burcuna geçiş yapıyor. Sizi iş ve kariyer hanenizde mutlu ediyor olacak bu durum. Venüs astrolojide iyicil olan bir gezegen girdiği alana huzur, barış, sevgi, aşk, para getiren bir yıldız. Tasarladığınız konuşmaları yapmak için fırsatlar çıkıyor karşınıza. İş yerinizde ise bazı kişiler sizin fikirlerinize karşı çıkabilirler. Patron veya üstlerinizle ilgili birtakım testlerden geçebilirsiniz. Sabrınızı çok fazla zorlamamalı, ılıman olmaya çalışmalısınız. Daha önceden istemediğiniz bir projeye, bu dönem ‘evet’ diyebilirsiniz. Ebeveynlerinizden birinin sağlık problemi olabilir, yanında yakınında, ona destek olmaya gayret göstereceksiniz. Aşkta ise evlilik teklifi alabilir bazı Kovalar veya teklif etmek isteyebilirler.
Haftanın burç yorumları (7-13 Ekim)


BALIK
Sevgili Balıklar, Venüs Akrep burcuna geçiş yapıyor. Su üçgeni sizi desteklerken, bir yandan da ikinci kez düşünme fırsatı tanıyor sizlere; her türlü konuda iki kere düşünmek; olaylara balıklama
 

elbisss

Kahin
FS - KT. Yöneticisi
Katılım
28 Mar 2019
Mesajlar
1,322
Tepkime puanı
266
Puanları
83
Aslan burcuyum fakat söylenenler güzel olsa ben tatmin ve mütmain olamadım :( yeni aslan burcu yorumunu beklemek daha dogru olacak kanaatındeyım.
 
Tüm sayfalar yüklendi.
Sidebar Kapat/Aç

Yeni Mesajlar

Üst