İnsan toprak ve suyun birleşiminden yaratıldıysa neden toprak ve suda yaşayamıyor ?
çünkü insan varolduğundan beri bir ruhu var..
sen ne kadar da sığsın böyle! saçmalık senin zihninin işleyişinde, bu kadar sıradanlaşma bencene alaka,verdiğin cevap en az sorulan soru kadar saçma..
sen ne kadar da sığsın böyle! saçmalık senin zihninin işleyişinde, bu kadar sıradanlaşma bence
dünyanın bu hali sıradanlık yüzündendir... etrafına bir bak, sıradan insanların ne kadar gücü olabilir bu hayatta, ne yapabilirler, ya da neyi değiştirebilirler? umarım anlatabilmişimdirsıradanlığın ne zararı var,en azından mış gibi yapmıyorum neysem oyum..yaani olduğum gibi görünmeye çalışıyorum..
beni tanımadan bu tarz yüzeysel retoriklerle zihnini bulandırma, benim bir şeyler yapmadığımı nereden biliyorsun? Google da bir arama yapabilirsin.çok iyi anladım da sen ne kattın bu derin halinle insanlığa onu merak ettim.sıradan insanlarda senin kadar varoluşu şunu bunu merak ediyorlar senin onlardan farkın biraz daha okumuşluğun yada biraz daha maddi imkanlara sahip olman,sende de bir derinlik göremedim açıkçası..
sana verecek bir şeyim yok haklısın, sana da iyi günlerdemek ki verecek bir şeyin yokmuş..
tarihte bugün kafayı yiyen filozoflar günü mü?haydi hep beraber bir tanrı yaratalım ve habala hubala ona tapalım..ha bir de kurban lazım,kimi kessek kimi kessek ??? dijital sen seçildin![]()