Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Mevrim

Düşünür

Yeni Üye
15 Nis 2010
1
0
0
30
Mevrim
insan;
İnsanlar yıllar boyunca evrim geçirmişlerdir.Darwinin izafet teorisinden yola çıkarak baktığımızda kro-magnon dan Enistein a kadar insanlar gelişti.Fiziksel olarak, vicut anotomisi olarak , zihinsel beceri olarak bir çok alanda geliştiler.Ki zamanımızdada görüyoruz ki dünyada yapılabilecek en zor fizik deneyi yapıldı.
Bu deney dünyanın nasıl bir patlamadan oluştuğunu bize zaman içerisinde gösterecek . Bu deneyin zorluğu ''pasifik okyonusunun dibinde iğne aramak gibi'' tanımlanmıştır.Cenevrede gerçekleştirilecek bu deney insan oğlunun en büyük başarısıdır.Ki zaten İnsanın ne kadar geliştiğini görüyoruz...
Benim bu konu hakkındaki felsefi düşüncem şudurki.Görüşüm İnsanların özellikle zihinsel beceri olarak hala geliştiğidir.Fiziksel evrimin tamamlandığına ama , zihinsel beceri ve anatomik olarak gelişme sürecinde olduğumuzu düşünüyorum ki bunun en önemli kanıtı ( Benim böyle şeyleri bu yaşımda düşünebilmemdir.)

Nejdet Evren

Yeni Üye
19 Ağu 2008
3,589
179
63
61
tarihsel belleği bir ağaca ya da bir çiçeğe benzetebilirsin. o, uygun toprağı, havayı, su ve güneşi bulduğunda onu tutabilene aşk olsun...

hoş geldin Düşünür, sevgilerimle...

zuhat

Yeni Üye
5 Eyl 2009
49
0
0
2024
insan oglu kesınlıkle degişiyor ve insan oğlu ne oldugunu son hızla bulmak ıstıyor ama emin olun suan kı degısımı yada gelısımi ne demek ıstersenız hıc mı hıc yeterlı degıl ortaya koydugumuz hıcbırsey mukemmel degıl olması gerektıgı gıbı degıl her sey varsayımlara gore . enerji dönüşümlerini %100yapamıyoruz, yaptıgımız hesaplamaların hiçbirini gercek dunyada olusturamıyoruz hatalar töleranslar vs. yani bın ıkıbın yıldaha boyle acı cekecez merakla yasayacaz belkı hıc bulamıyacaz ne oldugumuzu yani basit şekilde atmıslar bızı bır yere bız kendımıze gore adlandırıyoruz her seyı kendımıze gore olcuyoruz biçiyoruz ve dogruyu bulmak emın olun basıt degıl bın yıllar alacak ugraslar gerektırıyor yanı ınsan oglu olabılecek butun olasılıkları deneyecek sırası geldıgınde gercekle yuzlesecek .( cok dagınık yazdım kusura bakmayın anlasılır ınsallah.)

Tüm sayfalar yüklendi.

Yeni Konular