Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Merhaba

Cry

Üye
FS - Yönetici
28 Şub 2019
212
60
28
Özlemişim böyle ortamları , merhaba arkadaşlar :) uzun zamandır uzaktan takip ettiğim bu güzel ortamı daha da güzelleştirmek adına buradayım , umarım en kısa zamanda hak ettiği yere gelecektir.

ihaveanidea

Yeni Üye
25 Ocak 2017
848
8
18
Hoşgeldin azizim.

Temiz ve korunaklı bir alandasın. Özgür bir alan.

Güzel yönetim, güzel yazarlar ve güzel yazılar.

Keyfini çıkar, iyi forumlar!

"ictenlik"

Kahin
Onursal Üye
Özel Üye
7 Ara 2013
6,615
504
113
Özlemişim böyle ortamları , merhaba arkadaşlar :) uzun zamandır uzaktan takip ettiğim bu güzel ortamı daha da güzelleştirmek adına buradayım , umarım en kısa zamanda hak ettiği yere gelecektir.

Merhaba bizden ve
Hoşgeldiniz.
Umarım güzelleştirirsin...

Hakedilen yer nedir?
Burası Kendi yerinde duruyor...
Gelmeyi ve burada olmayı umanlar (ve hakedenler) buraya gelmeli bizce....

Gelenler gelmeyi getirirse yani kendini alıp buraya getirirse ve buraya gelirse
ve hala buranın yeri değişmez.
İşte buna felsefe diyorlar biz de ne yapalım..
Burdayız. Buraya gelmiştik. Biz de buraya birilerinin özellikle de yeni birilerinin özellikle de burayı güzelleştirecek, güzelleştirebileceğini söyleyen/söyleyebilen birilerinin gelmesini umuyoruz ve bekliyoruz....

Umarız sizin gelişinizle daha da gelişler çoğalır....
Umarım yakın takipler çoğalır ve umarız tüm uzak takipler yakın takiplere evrilir ve burayı hakettiği yere alıp buradan birlikte götürürüz.

Son düzenleme:

EfteLya

Yeni Üye
30 Eki 2018
43
0
0
Ya konuşmiyim konuşmiyim diyorum da artık ha burama kadar geldi tepeme yani
Ya Önce şu felsefe net yazısını bir silin yemin ederim felsefeden gına geldi ;d Zaten Sanalmalik in ne dediğini daha ikinci cümleden okumayı bıraktım valla sen beni dinle hocam bunların kendilerine hayrı yok ;d

Tüm sayfalar yüklendi.

Yeni Konular