Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

"Kusursuz Yaratı(Cı)Ş(!)"

dragon

Yeni Üye
14 Eki 2022
441
27
28

İki penisi ve anüsü olmadan doğan bebek tıp dünyasını şaşkına çevirdi! “Altı milyonda bir görülebilecek olay...”​

28.04.2023 10:58 | Son Güncelleme: 28.04.2023 10:58

’da gerçekleşen bir tıp dünyasında ilgi çekmeyi başardı. İki penisle dünyaya gelen ismi açıklanmayan altı milyonda bir görülebilecek bir şekilde anüsü olmadan doğdu. Doktorları şaşkına çeviren bebek doğumun hemen sonrasında sağlıklı bir şekilde dışkılayabilmesi için bir anüs oluşturma ameliyatına alındı.​

İki penisi ve anüsü olmadan doğan bebek tıp dünyasını şaşkına çevirdi! “Altı milyonda bir görülebilecek olay...”

İki penisle dünyaya gelen bebeğin doğumu tıp dünyasını şaşkına çevirdi. Bebeğin yapılan incelemeler sonucunda iki cinsel organını da kullanabileceği ancak anüsünün bulunmadığı belirtildi. Son derece nadir görülen tıbbi olay bir tıp dergisinde yerini aldı. Dergide bir penisin diğerinden daha uzun olduğu ve her ikisinden de idrar çıkışının sağlandığı ifade edildi.

ÖLÜM RİSKİNE RAĞMEN AMELİYAT EDİLDİ​

İki cinsel organına sağlıklı olduğu için vücudunda bırakılan bebeğin boşaltım sisteminin işlevini yerine getirebilmesi adına kolonoskopi ile anüsü anımsatan bir açıklık oluşturuldu. Durumun nadir görülmesi nedeniyle ölüm riskinin yüksek olduğu belirtilmesine rağmen ameliyat başarılı bir şekilde tamamlandı ve bebek cerrahi operasyondan iki gün sonra taburcu edildi.

dragon

Yeni Üye
14 Eki 2022
441
27
28
Tıp gelişmediği bir tarihde bu bebek af edersiniz sıçamayacak, ölecekti. İki tenazül uzvu meselesine hiç girmiyorum.

"Tanrı", "yaratma" bunun neresinde? Aksine örnekte "yaratma" fiili yok diye bas bas bağırıyor.

He "hikmetinden sual olunmaz" de konuyu kapat.

Son düzenleme:

odun

Filozof
FS - KT. Yöneticisi
12 Şub 2022
950
148
43
@dragon
Dindar dünyasının yanıtı belli: -Sınavdır bu, sınav. :)
Tüm mesele şu: Kim(!) için sınav?
Kulakları çınlasın, bir forumdaş bazı mevzuları heeeç düşünmediĝimden dem vurmuştu. Düşündüm, taşındım. Tıp ve bilim olmasa, bu çocuk ayvayı yedi. Durumu nanay yani. Dua, mua falan filan hiç işlemez.

Şimdi aklıma geldi. Seneler evvel bir forumda bir dindar vatandaş şöyle demişti: Eĝer birisi iman etmiyorsa, tanrıyı reddediyorsa ve ona tapmıyorsa, onun 7 nesli cezasını bir şekilde çekecektir, minvalinde bir şeyler gevelemişti. Bu mantıkla gidilirse, kimbilir bu çocuĝun dedesinin dedesi ne haltlar yemiştir!
Ben de bir hayli gülmüştüm ve ona çok saçmaladıĝını söylemiştim. İnanç, bazen her türlü saçmalıkları bazı insanlara hem söyletebiliyor hem de yaptırabiliyor.

Son düzenleme:

dragon

Yeni Üye
14 Eki 2022
441
27
28
@dragon
Dindar dünyasının yanıtı belli: -Sınavdır bu, sınav. :)
"İbret alıp, şükretmeniz" için yaratmıştır. Sıçma organlı yaratıldığın için şükret, şükret gari... :)

Sınav haberli yapılır. Öğretmen, kitap, öğretide şüphe olmaz. Dünyanın neresine gidersen git aynı kitap/öğreti üzerine sınav sistemi kabul görür.
Bu arap "tanrı" eşit olmayanları farklı dildekilerle arapça sınava sokarak, sınıfda bırakan, ayrımcı, adaletsiz, merhametsiz, gaddar, faşist cinsinden.

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.

Yeni Konular