Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

M

monaliza

Ziyaretçi
İnsan öncelikle kendi hatalarını dogru tespit edebilmeli ve hatasını düzeltebilme yetenegine sahip olabilmeli ki; bireyden yola çıkılarak, toplumsal düzelme ve sosyal barış saglanabilsin. Bunlardan yoksun insanların oluşturdugu toplumda hiç bir başarı saglanamaz.

M

monaliza

Ziyaretçi
Bir bilmece geldi aklıma))))
Çarşıdan aldım bir tane, eve geldim bin tane?
... sevenlere ithaf olunur)))))))))))

safir

Yeni Üye
30 Eki 2010
12
0
1
41
düsüncenin olmadıqı biyerde olmaktansa düsüncenin cok oldugu bı yerde tartısmayı ısterım orneğin beynimde birden fazla düsünceyi kendim düsünmek yerine düsündürebileceğim birilerine anlatmak isterim

telrunya

Yeni Üye
18 Kas 2009
531
2
18
35
Çocuklar inanın, inanın çocuklar
Güzel günler göreceğiz, güneşli günler(!)

K

kuzeys

Ziyaretçi
"denizde bir bulutun öldürdüğü japon balıkçısı genç bir adamdı.. dostlarından dinledi bu türküyü pasifikte sapsarı bir akşamdı.."

nirvana

Yeni Üye
15 Mar 2009
60
0
0
45
sorun mu var;
çöz....
çözemiyor musun ;
aciz olduğunu kabul et....
aciz olmak seni zora mı sokuyor;
o zaman bir sorun var demektir;
öyleyse çöz....
çözemiyor musun........

M

monaliza

Ziyaretçi
Ne pahasına olursa olsun, kör bir zihniyetle de olsa, ne yap ne et şeytanın yolunda devam et.
Kendini yüce taratıcıdan daha güçlü hissetme gafletinde bulunanlara ve kendisinden başkalarını küçümseyenlere ancak ve sadece gülüyorum, acı bir gülüş.kıhkıhkıh.
Haaa birdee;bunu farklı nicklerle yap. Daha bir gülüyorum. Güya saçma sapan savlarına kendi yarattıgı kişilikleri ilave ediyor.Bir kez daha kıhkıhkıh.

Farklı nick'e karşı diilimde;saçma sapan fikirlerini farklı nicklerle aşırı ve mantık dışı ifadelerle başkalarına dikte ve empoze etme gayretine şaşmaktayım.

K

kuzeys

Ziyaretçi
bugün bir kez daha gördüm ki ; Allah koruyan ve gözeten.. Rahmetine ve merhametine doyum olunmayan. Her türlü günaha karşı bizleri sonsuz merhameti ile kucaklayan ibretlik dersler verip bizi bilgimizle ve nefsimizle sınayan. Allah'ın tokatı yok derler.. Allah zalimlere, kaybolanlara, tükenmişlerede acıyandır.. O Nefesimizi almadan dünyada çekilen her cefa bir öğüt bir nasihat yaşam dolu bir imge sanırım defter.. Ve ben bu gün gördümki son nefesimi vermeden kaybedenlerden değilim.. Son nefesim kazançla olur inş..

Aksiyom

Yeni Üye
4 Tem 2009
569
1
0
33
Mum biter
Mum söner dibine hayatın
İşte yaşadım dediğin
Bir mum ömrüdür

Eren
Ve
Eriten kendini

Aksiyom

Yeni Üye
4 Tem 2009
569
1
0
33
I thought I heard them say:
Welcome to the Hotel California
Such a lovely place
Such a lovely face
.
.
Eagles!

M

monaliza

Ziyaretçi
I thought I heard them say:
Such a lovely place
Such a lovely face
.
.
Eagles!
Sevgili aksiyom çok iyi derecede yabancı bir dil bilebilirsiniz,ama unutmamak gerekiyor ki; burası Türk dili ile fikir ve bilgi alışverişi yapılan bir site. Karalama defteri de olsa, okurlara açık olduğu için Türkçeye saygı lütfen.

Aksiyom

Yeni Üye
4 Tem 2009
569
1
0
33
Sevgili aksiyom çok iyi derecede yabancı bir dil bilebilirsiniz,ama unutmamak gerekiyor ki; burası Türk dili ile fikir ve bilgi alışverişi yapılan bir site. Karalama defteri de olsa, okurlara açık olduğu için Türkçeye saygı lütfen.
Saygımın sizdeki imkan sınırları adına, buyrun efendim;

I thought I heard them say...
Sanırım şöyle dediklerini duydum onların:

California oteline hoşgeldiniz

Such a lovely place
Ne kadar hoş bir yer

Such a lovely face
Ne kadar hoş bir çehre

M

monaliza

Ziyaretçi
Çok naziksiniz sevgili aksiyom,teşekkürler kendim ve güzel Türkçemiz adına.

M

monaliza

Ziyaretçi
Çok naziksiniz sevgili aksiyom, teşekkürler kendim ve güzel Türkçe'miz adına.

M

monaliza

Ziyaretçi
Artık kuşlar kadar hür, bebekler kadar mutluyum, yaşasın hayat)))))))))))

Aksiyom

Yeni Üye
4 Tem 2009
569
1
0
33
Bir tren penceresiydim
Bir istasyonum şimdi.
Evin içerisiydim
Şimdi kapısıyım kilitsiz.
Bir kat daha seviyorum konukları
Ve sıcak her zamankinden sarı
Kar her zamankinden temiz..

Doutrus

Yeni Üye
14 Ağu 2010
26
1
0
36
bugün bir kez daha gördüm ki ; Allah koruyan ve gözeten.. Rahmetine ve merhametine doyum olunmayan. Her türlü günaha karşı bizleri sonsuz merhameti ile kucaklayan ibretlik dersler verip bizi bilgimizle ve nefsimizle sınayan. Allah'ın tokatı yok derler.. Allah zalimlere, kaybolanlara, tükenmişlerede acıyandır.. O Nefesimizi almadan dünyada çekilen her cefa bir öğüt bir nasihat yaşam dolu bir imge sanırım defter.. Ve ben bu gün gördümki son nefesimi vermeden kaybedenlerden değilim.. Son nefesim kazançla olur inş..

Peki bunu görmenize ne vesile oldu?
Arayışıma farkındalık avlıyorum da... :j

Aksiyom

Yeni Üye
4 Tem 2009
569
1
0
33
Büyüklük illetiyle mağrur küçüklere, küçüklük perdesiyle gizlenen büyüklere hatırlatılıyor; mahviyet ehlinin mahv u perişan görüntülerine aldanılmamalı.

İdrak..

Aksiyom

Yeni Üye
4 Tem 2009
569
1
0
33
Saçak altına sığınmış
göçmen kuşun
kar tanecikleri arasında
düşen beyaz tüyünü de