- Üniversite Bölümü
- Sosyoloji
- Ünvan
- dünyalı
Yazdıklarınıza cevap vermeyi düşünmüyordum ama verecek bir cevabımız olmadığı yanılgısına düşülmemesi için yazmaya karar verdim.
Ben biliyorum ki , size ne kadar ne anlatırsak anlatalım , akıl ve mantık sunalım siz hiç birini kabul etmeyeceksiniz.
İman etmiş olduğunuz yalanlar dünyasından çıkabilmeniz mümkün gözükmüyor. Gözlerinizi öyle kapamışsınız ki ne göstersek maalesef görmüyorsunuz.
Peygamber (S.A.V) ALLAH' ın izni inayetiyle Ay'ı ortadan ikiye böldüğünde O na " Sen büyü yaptın " demişlerdi....
Bu günkü durum da bundan farklı değil..
Fakat İSLAM a iman etmeyen insanlara baktığımda , onların içine düştükleri zulmetin karanlığına ışık tutan İSLAM ın ne kadar yüce ve mükemmel bir nizam olduğunu görerek İSLAM ile şereflenmiş olmaktan büyük mutluluk duyuyorum...
Burada bir kaç önemli noktaya değinecek olsamda uzun uzadıya her söylenilene cevap vermek gereksiz...
Anlayacak olan az olandan çoğunu anlayacaktır....
30:2-5 Vs 18:80
-2-5." Rumlar yakın bir yerde yenilgiye uğradılar. Fakat onlar bu yenilgilerinden sonra birkaç yıl içinde galip gelecekler." Rum-2-5 VS -"Oğlana gelince, onun anababası mümin kimselerdi. Çocuğun...

Sanırım devekuşu gibi kafayı kuma gömdün. Buraya