Ekim ayında Oğlak burcunu neler bekliyor

Konu İstatistikleri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Felsefe.Net Arşiv kategorisinde MeLekSy tarafından oluşturulan Ekim ayında Oğlak burcunu neler bekliyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 449 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Felsefe.Net Arşiv
Konu Başlığı Ekim ayında Oğlak burcunu neler bekliyor
Konbuyu başlatan MeLekSy
Başlangıç tarihi
Cevaplar

Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan MeLekSy

MeLekSy

Meraklı Üye
Yeni Üye
Katılım
30 Tem 2018
Mesajlar
296
Tepkime puanı
1
Puanları
0
Konum
~Paradise..
İçindeki gücü fark ediyorsun.
(22 Aralık - 20 Ocak)
Yaşanmışlıklar insanın önceliklerini değiştirmesine yeter mi? Dönüşüm temasının ağırlığını koyduğu günlerden geçerken, benimsediğin ne varsa vazgeçmenin ya da ardında bırakmanın hiç de zor olmadığı anlamaya başlamış olmalısın. Neden? Çünkü Eylül ayının gölgesinde başlıyoruz Ekim ayına… Daha doğrusu iç dünyamızı sorgulamamıza sebep olan, “Devrim içeriden başlar” mesajını veren gökyüzünün etkisi altında… Ekim ayını eylül ayının yarattığı sebeplerin bir sonuca bağlandığı bir ay olarak görebilirsin. En çok da ailen, evin, duyguların, ilişkilerin, dostluklarına yönelik gelişmeler gündeminde olacak. Ama sana şunu söyleyebilirim; hiçbir şey artık eskisi gibi olmayacak senin için. Ekim ayı bunu sana nazikçe ama etkin bir şekilde tecrübe ettirmeye hazırlanıyor!

Romantizm, aşk ve sosyal yaşam konuları ekim ayının gündemini oluşturuyor. Ancak kendini bu dönem yeniden keşfediyorsun. Şimdiye kadar hiç hissetmediğin duygularla karşılaşmak seni şaşırtabilir. Kıskançlıklar, kısa süreli küslükler, kaprisler, cinsel dürtüler seni fazlasıyla talepkar yapabilir. Yaz aylarında başlayan ve yeniden şans vermek istediğin bir ilişkin varsa, bugünlerde çok da bir şeylerin değişmediği fark edebilirsin. O günlerde oluşan belirsizlikler bugünlerde sana keskin kararlar aldırtabilir. Evlilik konusuna sıcak bakmayan hatta bu fikirden çekinen bir Oğlak burcuysan birilerinin gönlünü istemeden kırabilirsin.

Her ne kadar Ekim ayına kaygılı, düşünceli bir ruh haliyle girmiş olsan da aya keyifli bir vedada bulunacaksın. Özellikle çocuk sahibi olan Oğlak burcuysan senin için oldukça keyifli bir döngü başlıyor. Kalbi boş bir Oğlak burcuysan kalbini ısıtacak yeni bir ilişkiye adım atabilirsin. İlişkisi olan veya evli olan bir Oğlak burcuysan bu ay tüm sorunları masaya yatıracağın bir ay olacak. Tartışmanın veya alınganlığın kimseye faydası yok; bunu sen de en az benim söylediklerim kadar deneyimlemiş olmalısın. Bu yüzden de artık kendinden daha emin bir şekilde sorunların üzerine gidebilirsin. Hatta dertlerine ilaç olacak bir tatil ya da kendine vakit ayırmak bile isteyebilirsin.

Evet, sonbahar gelecekteki soğuğun habercisi olabilir ama sana fırsatların kapısını aralıyor diyebilirim. Ailende bulunan yaşıtlarınla uzun zamandır hedeflediğin tekne kiralama işini bir günlük de olsa uygulamaya koymaya neden cesaret etmeyesin? Ekim ayı, sana öğrendiklerinin pratiğini yapma şansı tanıyor. Gökyüzü istediğinde nelerin üstesinden gelebileceğini gösterirken; içindeki gücü keşfetmeni sağlıyor. Bu zamana kadar bir şekilde destek olduğun ailendeki kadınların, yakın dostlarının ve sevgilinin belli noktalarda sana fazlasıyla yük olmaya başladıklarını fark edebilirsin. Biliyorum bunları sorgulayacak, “Kaç tane iyilik yaptım, karşılığını alabiliyor muyum?” diye küçük hesaplara düşecek biri değilsin. Ama sence de biraz hayatında olan bitene odaklanma zamanı değil mi? Kendine bir baksana ne kadar da değişiyorsun…

Ekim ayının gündemi: İç dünyanı sorguluyorsun.

Aşk tılsımın: Yeniden şans veriyorsun.

Seks: Güven duymak istiyorsun.
 
Tüm sayfalar yüklendi.
Sidebar Kapat/Aç
Üst