Ekim Ayında Kova Burcunu neler bekliyor

Konu İstatistikleri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Felsefe.Net Arşiv kategorisinde MeLekSy tarafından oluşturulan Ekim Ayında Kova Burcunu neler bekliyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 429 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Felsefe.Net Arşiv
Konu Başlığı Ekim Ayında Kova Burcunu neler bekliyor
Konbuyu başlatan MeLekSy
Başlangıç tarihi
Cevaplar

Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan MeLekSy

MeLekSy

Meraklı Üye
Yeni Üye
Katılım
30 Tem 2018
Mesajlar
296
Tepkime puanı
1
Puanları
0
Konum
~Paradise..
Planlı hareket ediyorsun.
(21 Ocak - 18 Şubat)
Şimdi biraz soluklanma zamanı! Yazdan kalma günleri, gökyüzünün de sana desteğiyle orta şekerli bir Eylül ayının ardından, sonbahar rüzgârlarının yüreğinde ve ruhunda esmeye başladığı bir ekim ayı seni bekliyor. Geride bıraktığımız günlerde gökyüzündeki kalabalık seni uzun soluklu kararlar almaya iterken, sonuç almak konusunda bir o kadar da sabırsızdın… Yüreğini yoran günlerin ardından, hedeflerine sıkıca sarılmaya karar vermen hiçte şaşırtıcı değil aslında! Şimdi ise sana sabırlı olmayı, gökyüzünün ise bir nizamı olduğunu gösterecek günler kapında… Geçmişe sünger çekip çekmemek değil senin meselen… Ama kimsenin yüreğini sürüncemede bırakmasına izin vermeyecek kadar kendini seviyor ve güveniyorsun. Ekim ayı ise düşüncelerini yansıtan somut sonuçlarla, “isteyince oluyormuş” dediğin günlerle yüzünü güldürecektir…

Ayın ortasından bu yana gündeminde olan aile büyükleriyle ilgili konular baskınlığını arttırırken, eğer evliysen eşinle fikir ayrılığına girebilirsin. Genel anlamda sana karşı yöneltilen sözleri büyütmene neden olacak durumlarla karşılaşabilirsin. Kişisel harcamaların eleştiri konusu olabilir veya karşı tarafı müsriflikle suçlayabilirsin. Bu çıkışlarının nedeni uzun zamandır hedeflediğin ekonomik statüyü elde edememiş olman ya da alacaklarını tahsil edemeyişin olabilir. İlişkisi olan bir Kova bu süreçte oldukça ciddi yaklaşımlar içinde bulunabilirsin. Temmuz ayından bu yana ilişkin iyi giderken bazı gerçeklerle yüzleşmiş ve sorgulamaya başlamış olabilirsin. Eğer geçmişini bir türlü düzenleyemeyen biriyle birlikteysen bu sürüncemedeki ilişkiyi kalbinden söküp atabilirsin. Bu ayın etkisiyle her şeye bir nokta koymayı planlayacaksın diyebilirim.

Ekim ayında, ani bir kararla yurtdışına seyahat edebilirsin. İş arayan bir Kova burcuysan, bu ay sosyal ortamlardaki davetleri, organizasyonları kaçırmamalısın. Arkadaşların vesilesiyle bir iş bulabilirsin. Hem aşk, hem iş hayatına önem verdiğin ekim ayında yakınlarının taleplerine yanıt veremeyebilirsin. Akademik kariyer yapan bir Kova burcuysan, yabancı biriyle yeni bir ilişkiye başlayabilirsin. Birlikte olduğun kişinin zekâsına çok önem vereceksin. O yüzden birlikte olduğun kişinin hayatında kalıp kalmaması yaptıklarına, çalışmalarına da bağlı olacak.

Ayın son haftasına kadar sağlığınla ilgili önemli bir sorun yaşamazken, ekim ayının sonuna geldiğinde yorulduğunu düşünebilirsin. Biraz dinlemeye ihtiyacın olacak.

Ekim ayının gündemi: Sabırlı olmayı öğreniyorsun.

Aşk tılsımın: Fikir ayrılıkları yaşıyorsun.

Seks: Alışkanlıklarını bozuyorsun.
 
Tüm sayfalar yüklendi.
Sidebar Kapat/Aç
Üst