Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Aşk herşeyi affeder mi?

sherlockholmes

Yeni Üye
30 Kas 2016
84
0
0
Ben aşk yazdım ama siz buna sevgide diyebilirsiniz gerçekten birisine manevi olarak bağımlısanız onun hatalarını ne kadar görmezden gelebilirsiniz?

---------- Mesajlar Birleştirildi at 16:52 ---------- ilk Atılan Mesaj Zamani at 16:36 ----------

Bir yapar affederim iki yapar affederim üçüncüde kesinlikle affetmem diyenlerden misiniz?

Yoksa ne yaptığına göre tavrım değişir diyenlerden mi?

Peki aldatma ve yalan olsa tepkiniz ne olur?

İdeolojiniz sizi aldatıyorsa sizin için çok önemli ama bu dünya için bir hiçse onu değiştirir miydiniz?

Ya kendi kendinize yalan söylüyorsanız mesela bu sonuncu kavga diyorsanız fakat kavgalarınızın sonu gelmiyorsa bir hiç uğruna insanları üzüyorsanız?

Aşk gerçekten herşeyi affeder mi?

ls2

Kahin
Onursal Üye
1 Kas 2012
2,737
180
63
konu aşksa tüm nasihatler boş dostum!

deneyimler aktarılamaz!

ancak nedenleri aktarabiliriz ! (çünkü nedenler deneyimlerin kavranabilen ve rasyonalize edilebilen kısımlarıdır bunlar deneyimin bir parçasıdır. aşk deneyimi ise ifade edilemez denilebilir)

nedenler ise herkese göre farklıdır ve subjektiftir.

çok felsefi yaklaştım farkındayım :) yani ne desek boş diyorum!!! bomboş!!

tavsiyem sana ne kadar değer verdiğini ölçmeye çalış. (duygular baskınken zordur ama dene)

yeterince değer vermiyorsa terket!!!!!!!!!!!!!!

'yeterince' (bunun için dostlarından yardım al)

işin zor kolaylıklar :)

---------- Mesajlar Birleştirildi 01.12.16 at 00:04 ---------- ilk Atılan Mesaj Zamani 30.11.16 at 23:54 ----------

soruna doğrudan yanıtımsa şöyle; evet aşk herşeyi affeder!!

aşk herşeyi affeder

aşk herşeyi affeder

ama sonunda tüm affedilenler bir yerlerde toplanmaya,kendi aralarında tartışmaya,dertleşmeye,dövünmeye, isyan etmeye başlarlar..sonra örgütlenirler... ve yeterince güçlenince aşkı yok ederler. ondan sonrada herşey anlamsız gelir...the end.

Son düzenleme:

epoché

Yeni Üye
8 Eki 2016
134
2
0
Insan kendinden baska her seyi affedebilir. Kendini affettiginde ise yok olur, bu da varolusunun esprisidir ; )

sherlockholmes

Yeni Üye
30 Kas 2016
84
0
0
Bence insan aşkı öğrenmek için okumalı çokça roman, sadece batı romantizmini değil DOĞU yu da

belki özellikle doğuyu okumalı sınırsız aşkların farkına belki o zaman varır,bence insan kendini de affetmeli

yani eğer karşısındakini çok kırmamışsa ufak kazalar herkezin başına gelir...

ls2

Kahin
Onursal Üye
1 Kas 2012
2,737
180
63
Bence insan aşkı öğrenmek için okumalı çokça roman, sadece batı romantizmini değil DOĞU yu da

belki özellikle doğuyu okumalı sınırsız aşkların farkına belki o zaman varır,bence insan kendini de affetmeli

yani eğer karşısındakini çok kırmamışsa ufak kazalar herkezin başına gelir...

aşkı öğrenmekte neymis :) aşk ya vardır ya yoktur bu bir duygu .

sherlockholmes

Yeni Üye
30 Kas 2016
84
0
0
Bu konuda epoche ye danışmam lazım bence aşk öğrenilir birşeydir çevreden kaparsın yoksa güdülerle hareket edilmez..

puf_ing

Yeni Üye
14 Ara 2016
1
0
0
bence affetmenin aşkla bir alakası yok. affetmeyi ya da sorunu tek başına düşünmek lazım. affediyorsan, o konuda affedicisindir.

Tüm sayfalar yüklendi.

Yeni Konular