Senin kafan iyi mi?Sevgili Dostum o kadar şiir paylaşmışsın ama her ne hikmetse hiç birinde şairin adı yoktur. En azından şairlerin adını yaz da emeğe saygılı ol biraz lütfen. Öyle değil mi. Hiç araştırma yapmadan hemen her konuyu eleştiryorsun ama kendin daha çok kopyala yapıştır yapıyorsun. BİRAZ ANLAYIŞ VE BİRAZ ARAŞTIRMA LÜTFEN. SAYGILAR
Senin kardeşin deĝilim bir kere.Güzel kardeşim kafam çok iyi merak etme sen . O zaman en azından en başındakinin altını isminizi yazın ki biz de sizi tanıyalım. İşte o zaman dediğinizi gibi şiirler "Faili Meçhul Şiirlere Dönmesin. "Saygılar
Tamam Beyefendi kardeş dediysek yöre nezaketinden dedik özür dileriz.Senin kardeşin deĝilim bir kere.
Konu benim konum; yazdıklarım da bana ait. Ben şairlik falan taslamıyorum, sadece aklıma esenleri kendi ifade şeklimle yazıyorum. Hayret bir şey ya!
Yazmıyorum. İletilerin bana ait olması kâfi. Ben sen deĝilim ki, ha bire başkalarının iletilerini c/p yapayım.Tamam Beyefendi kardeş dediysek yöre nezaketinden dedik özür dileriz.
Ama en azından bir tanesinin altına adınızı yazman gerekir. Ben de Hem tarihçi hem şairim en azından baba saygılı ol biraz lütfen. Selamlar
BU SANA SON MESAJIM BAŞKA CEVAP VERMİYORUM.Yazmıyorum. İletilerin bana ait olması kâfi. Ben sen deĝilim ki, ha bire başkalarının iletilerini c/p yapayım.
Korkmak mı? Güldürme beni.BU SANA SON MESAJIM BAŞKA CEVAP VERMİYORUM.
BEN SEN DEĞİLİM Kİ ŞİİRLERİMİN ALTINA ADIMI YAZMAYA KORKAYIM. BENİ BÜTÜN TÜRKİYE TANIR. BİTTİ.
NOT..ADINI YAZMAZSAN O DİZELERİN SİZE AİT OLDUĞUNU NERDEN BİLECEĞİZ. BAZI ART NİYETLİ EMEK HIRSIZLARI PAYLAŞINCA NE OLACAK. BANA CEVAP VERME BUNU KENDİ KENDİNE DÜŞÜN YETER. İYİ GÜNLER