AK Parti'nin ABB Başkan adayı Turgut Altınok: 100 tane söz vermiş, 90'ını tutmamış

Konu İstatistikleri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Güncel ve Son Dakika Haberler kategorisinde FelsefeHaber tarafından oluşturulan AK Parti'nin ABB Başkan adayı Turgut Altınok: 100 tane söz vermiş, 90'ını tutmamış başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 270 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Güncel ve Son Dakika Haberler
Konu Başlığı AK Parti'nin ABB Başkan adayı Turgut Altınok: 100 tane söz vermiş, 90'ını tutmamış
Konbuyu başlatan FelsefeHaber
Başlangıç tarihi
Cevaplar

Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan FelsefeHaber

FelsefeHaber

Düşünür Üye
Yeni Üye
Katılım
15 Mar 2024
Mesajlar
645
Tepkime puanı
0
Puanları
1
Bu Haber Hurriyet.com.tr 'den Alıntılanmıştır.
Kaynak :


AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan Adayı Turgut Altınok, ABB Başkanı Mansur Yavaş'ı eleştirerek, "Çamur, yalan, iftira peşinde gidiyorlar. Yalancının mumu yatsıya kadar yanar. Yavaş'ın mumu da 31 Mart'a kadar yanacak. Çünkü 100 tane söz vermiş 90'ını tutmamış. Ankara'nın bir daha yavaşlamaya tahammülü yok" ifadelerini kullandı.
Haberin DevamıAK Parti Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan Adayı Turgut Altınok, Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde partisinin seçim koordinasyon merkezi açılışını gerçekleştirdi. Burada konuşan Altınok, mevcut ABB Başkanı Mansur Yavaş'ı eleştirerek, "Çamur, yalan, iftira peşinde gidiyorlar. Yalancının mumu yatsıya kadar yanar. Yavaş'ın mumu da 31 Mart'a kadar yanacak. Çünkü 100 tane söz vermiş 90'ını tutmamış. Ankara'nın bir daha yavaşlamaya tahammülü yok. Sahte anketleri, yalanları, iftiraları ters köşe yapacak mıyız?" dedi.Belediyecilik alanında şehir içi teleferik sistemini yapan ilk kişinin kendisi olduğunu dile getire Altınok, "Yavaş, yeni teleferik yapmayı bırak var olan teleferiği bile çalıştıramıyor. Söylediği her şeyi yapmamış. Altınok'un özü de bir sözü de bir. Yenimahalle'de Abdülkadir kardeşimize güçlü bir destek verecek misiniz? 5 yıl daha 'Yavaş' çekilir mi? Çekilecek çile mi? Otobüs kuyruklarıyla, ulaşım problemi ile çekilecek gibi mi? 'Yavaş'la sönen Ankara'nın artık sönmeye mecali kalmamıştır" diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:#ANKARA#AK Parti#Turgut Altınok

65fd92e840202004f7bde844.jpg
 
Tüm sayfalar yüklendi.
Sidebar Kapat/Aç
Üst