abonman : İsim Fransızca 1 ) Bir satıcı veya kamu kuruluşu ile alıcılar arasında yapılan anlaşma
5 5N1K Yeni Üye 17 Şub 2008 67,692 2 38 45 4 Ara 2011 #1 abonman : İsim Fransızca 1 ) Bir satıcı veya kamu kuruluşu ile alıcılar arasında yapılan anlaşma
E evrensel-insan Ziyaretçi 4 Ara 2011 #2 5N1K' Alıntı: abonman : İsim Fransızca 1 ) Bir satıcı veya kamu kuruluşu ile alıcılar arasında yapılan anlaşma Genişletmek için tıkla ... Abone olmak ta boyle bir andlasmaya kisinin uye olmasi ve devamli o kurulus ile iliskide bulunmasidir.
5N1K' Alıntı: abonman : İsim Fransızca 1 ) Bir satıcı veya kamu kuruluşu ile alıcılar arasında yapılan anlaşma Genişletmek için tıkla ... Abone olmak ta boyle bir andlasmaya kisinin uye olmasi ve devamli o kurulus ile iliskide bulunmasidir.
mavimor Yeni Üye 15 Şub 2008 1,456 3 38 46 4 Ara 2011 #3 Şimdiki akıllı biletlerin yerine, önceleri kullandığımız kağıt biletlere de abonman denirdi hafızam beni yanıltmıyorsa
Şimdiki akıllı biletlerin yerine, önceleri kullandığımız kağıt biletlere de abonman denirdi hafızam beni yanıltmıyorsa
E evrensel-insan Ziyaretçi 4 Ara 2011 #4 mavimor' Alıntı: Şimdiki akıllı biletlerin yerine, önceleri kullandığımız kağıt biletlere de abonman denirdi hafızam beni yanıltmıyorsa Genişletmek için tıkla ... Anlasildi, bu konuda senin ile aramizda nesil farki yok.
mavimor' Alıntı: Şimdiki akıllı biletlerin yerine, önceleri kullandığımız kağıt biletlere de abonman denirdi hafızam beni yanıltmıyorsa Genişletmek için tıkla ... Anlasildi, bu konuda senin ile aramizda nesil farki yok.