abıru : İsim Eskidil Farsça 1 ) Yüz suyu
E evrensel-insan Ziyaretçi 4 Ara 2011 #2 5N1K' Alıntı: abıru : İsim Eskidil Farsça 1 ) Yüz suyu Genişletmek için tıkla ... Bu su ne ise yariyor, kolonya gibi ya da tras sonrasi gibi bir cesit ferahlatici mi?
5N1K' Alıntı: abıru : İsim Eskidil Farsça 1 ) Yüz suyu Genişletmek için tıkla ... Bu su ne ise yariyor, kolonya gibi ya da tras sonrasi gibi bir cesit ferahlatici mi?
mavimor Yeni Üye 15 Şub 2008 1,456 3 38 46 4 Ara 2011 #3 Japoncada yıkanmak banyo yapmak anlamlarına gelirmiş.. Sanıyorum, şeref haysiyet ile alakalı bir kelime bu..
Japoncada yıkanmak banyo yapmak anlamlarına gelirmiş.. Sanıyorum, şeref haysiyet ile alakalı bir kelime bu..
E evrensel-insan Ziyaretçi 4 Ara 2011 #4 mavimor' Alıntı: Japoncada yıkanmak banyo yapmak anlamlarına gelirmiş.. Sanıyorum, şeref haysiyet ile alakalı bir kelime bu.. Genişletmek için tıkla ... Bir cesit abdest ya da tovbe yikanmasi olmasin!
mavimor' Alıntı: Japoncada yıkanmak banyo yapmak anlamlarına gelirmiş.. Sanıyorum, şeref haysiyet ile alakalı bir kelime bu.. Genişletmek için tıkla ... Bir cesit abdest ya da tovbe yikanmasi olmasin!