M
Mor ve Ötesi
Ziyaretçi
google amcaya BÜLENT KISA VE SAKİ YAZ, o da sana KBLAN TRAGNA hakkında bilgi versin ve SAKİ kimmiş söylesin... eğer oradan ikna olmaz isen;tekrar söylüyorum seni o varlıklar ile tanıştırırım...Akil inanci temelinde kendini kendine dogrulamak icin boyle goryuntuler yaratabilir. Benim dedigim gozlem bir kisiye mahsus olan degil; herkesin gozlemidir...
hangi herkes??? ateist forumda kalan bir eski tüfek mi?
Sen bu gozlemi ne/kim olarak aliyorsun, insanoglu olarak degil mi?
hayır... insan olarak... senin,tanıyıp tanımlayamadığın ve senin ifadene göre akıllı bir tasarımın ürünü insan olarak...
Eee nerde baska varlik ve onun gozlemi nerde?
öğrenmek mi istiyorsun? eğer gerçekten istiyorsan sana bir iletişim ve bilgi alma yolu öğretebilirim... hatırladınmı?sana bir yazımda kullandığım sembolü sormuştum,işte o sembol bu bilgileri alabilecek iletişime sahip olduğumun en büyük delilidir...
Bunu bana ancak o varlik acikliyabilir, insanoglu degil.
eğer gerçekten samimi isen sana o varlıkları tanıştırabilirim... belki o sayede aklın başına gelir ve bu tarzı bırakırsın...
Varsa boyle bir varlik ve sen dialog kurabiliyorsan, gelsin konusalim.
gerçekten istiyormusun? sana forum da olanların önünde söz veriyorum;söylediklerimi yap seni o varlıklar ile konuşturayım...
Yoksa sen insanoglunun insanoglu disinda bilgi ve kavram sunan baska varliklar oldugunu soylemen bir sey degistirmiyor, cunku sen insanoglusun. Yani bunu diyen insanoglu disinda bir varlik degil.