Ülkemizde Parapsikolojik Araştırmaları Kabul Eden İki Doktor

Konu İstatistikleri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bilimsel Araştırmalar kategorisinde Objectivity tarafından oluşturulan Ülkemizde Parapsikolojik Araştırmaları Kabul Eden İki Doktor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,747 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bilimsel Araştırmalar
Konu Başlığı Ülkemizde Parapsikolojik Araştırmaları Kabul Eden İki Doktor
Konbuyu başlatan Objectivity
Başlangıç tarihi
Cevaplar

Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Objectivity

Objectivity

Kahin
Onursal Üye
Katılım
23 Ara 2012
Mesajlar
4,763
Tepkime puanı
319
Puanları
83
Dün gece Habertürk Öteki Gündem benim açımdan çok tarihi anlara sahne oldu.

İlk kez ülkemizde 2 tıp doktoru tüm tabuları yıkmak sureti ile; "Beyin hakkında bilemediklerimiz var, Duyular Dışı Algılama-Durugörü-Telekinezi bilim açısından yok sayılamaz fakat ülkemizde bu konular yok kabul ediliyor ve bilim insanları tarafından araştırılmıyor dedi.

Yıllardır yurtdışında bu konuda yapılan tüm araştırmaları takip etmeyen ve bilimsel çalışmaları ülkemize taşımayan bilim insanlarını bu gerçekleri reddetmek yerine el birliği ile araştırmaya davet ettiler.

Program videolarını iletiyorum, diliyorum ki ülkemizde de bu konular artık bilim çerçevesinde ciddi anlamda araştırılır.




Dr. Sinan Canan www.sinancanan.net/

Dr. Sultan Tarlacı www.evrenindili.com/component/conte...edisi/613-sultan-tarlaci-kimdir?directory=194
 
Son düzenleme:

Objectivity

Kahin
Onursal Üye
Katılım
23 Ara 2012
Mesajlar
4,763
Tepkime puanı
319
Puanları
83
@Ocean

Diğer başlıktan konu dışına çıkmayalım diye kısaca buradan özetlemek istedim. Ülkemizde araştırma yapan çok az bilim insanı var fakat yurtdışında çok kapsamlı araştırmalar yürütülüyor.
Demonoloji ise ayrı bir araştırma konusudur fakat Parapsikoloji onu da kapsar. Ülkemizde hacı-hocalar ilgileniyor yurtdışında ise konusunda uzman doktorlar özellikle psikiyatrist ve nörologlar bu konu hakkında ciddi araştırma yapıyorlar. Hatta bazı üniversitelerde ders olarak bile okutuluyor.

Ülkemizde ise yukarda bahsi geçen 2 doktor dışında sağlıklı araştırma yapan birilerini bulmak çok zor ancak merak eden web sitelerini inceleyebilir. Tekrar söylüyorum Demonoloji ile ülkemizde ilgilenen hiç kimse bulamazsın şu an bu sebeple yurtdışı kaynaklarını araştırmak gerekiyor.

Psikolojik bir rahatsızlık olarak algılanan bazı vakalarda tıbbın yetersiz kaldığı gözlemlenmiş ve ilave araştırmalara ihtiyaç duyulmuştur ve işte beraberinde Parapsikoloji'den destek alınmıştır.

Demonlar ya da benzeri kötü niyetli bedensiz varlıklar insan ruhu ve bedeni üzerinde hakimiyet kurabilecek güce sahip varlıklardır. Kimi neye göre seçerler konusuna gelirsek genelde üstün fayda sağlayabileceklerini düşündükleri kişileri seçerler.

Cin gördüğünü iddia eden kişilerin yaşadıkları durum ise demonlarla alakalı değil başka bedensiz varlıklarla ilgilidir.

Kısacası cin vardır ama insana yaklaşamaz, cin gördüğünü iddia edenlerin gördükleri ise daha farklı bedensiz varlıklardır.






 
Tüm sayfalar yüklendi.
Sidebar Kapat/Aç

Yeni Mesajlar

Üst