TrueFeedBack Anket Bounty Uygulaması

Konu İstatistikleri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Teknoloji Dünyası kategorisinde Coldman tarafından oluşturulan TrueFeedBack Anket Bounty Uygulaması başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 426 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Teknoloji Dünyası
Konu Başlığı TrueFeedBack Anket Bounty Uygulaması
Konbuyu başlatan Coldman
Başlangıç tarihi
Cevaplar

Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Coldman

Coldman

C.technical analyst fancier
FS - Yönetici
Onursal Üye
Katılım
5 Mar 2019
Mesajlar
516
Tepkime puanı
55
Puanları
28
Konum
Cehennemindibi
Üniversite Bölümü
https://www.Felsefe.net
selamlar, bir süredir kullandiğim bir uygulamayi tanıtmak istiyorum..
TrueFeedBack bir anket ve bounty uygulamasıdır. TrueFeedBack kullanıcıları TruefeedBack uygulaması üzerinden anketlere ve bountylere katılarak TFB token kazanmaya hak kazanabilirler.

Şirketler, kurumlar ya da akademisyenler ise TrueFeedBack uygulamasi üzerinden diledikleri odak grubundaki kitlelere anketler veya bountyler ile ulaşabilirler.

TrueFeedBack uygulaması ile ilgili bilinmesi gereken bazı noktalar.
1. Uygulamaya bir cep telefonu sadece tek bir akıl adresi ile kayıt olabilir. Cep telefonunuzdan bir mail adresi ile kayıt olduysaniz başka bir mail adresi ile kayıt olamazsınız.
2. TrueFeedBack uygulaması üzerinden yaratılan anketlere konum, yaş ve cinsiyet filtreleri eklenmektedir ve uygun kullanıcılar bu filtrelere göre belirlenmektedir. Bu sebeple anketlere katılabilmek için cinsiyet ve yaş bilgilerinizi doldurmanız gerekmektedir, ve telefonunuzun GPS'ini (konum) açmanız gerekmektedir.
3. Size uygun anket ve bountyler yukarıdaki işlemleri gerçekleştirdikten sonra ana ekranınıza gelecektir.


Sık Sorulan Sorular
1. Referans sistemi nasıl çalışıyor?
Her kullanıcının profilinden erişebileceği bir referans kodu bulunmakta. Bu referans kodunu kullanarak kayıt olan bir kullanıcı aktif olması durumunda referans sahibine belirli bir miktar TFB token hediye edilmektedir. Buradaki önemli nokta ise referans kullanan kullanıcının aktif olması; cinsiyet, yaş ve konum bilgilerini açarak anketlere katilim sağlamasıdır.
2. Referanslardan kazandığım TFB tokenlar silindi. Sebebi nedir?
Uygulamamızın önceki verisyonunda silinen kullanıcıların referans puanları silinmiyordu. Yeni sistemde bu açığı düzelttik. Yani referans olduğunuz kullanıcılar aktif olmadıkları için deaktive edildiyse onlardan kazanılmış görülen tokenlar olması gerektiği gibi silindi.
3. Pek çok kişiye referans oldum hiç token kazanamadim.
Referans olduğunuz kişiler aktif olmadıkları için ödül hesabınıza yansımamıştır. TrueFeedBack olarak amacımız sadece indirme sayısını arttirmaktan ziyade aktif kullanıcı sayımızı arttırmaktır. Bu sebeple bu referanslardan token verilmeyecektir.
4. Hesabım silinmiş?
Hesabınızın silinmesinin iki sebebi olabilir.
a) Kayıt olduktan sonra cinsiyet, yaş bilgilerinizi doldurmamışsınızdir ve konumunuzu aktif hale getirmemişsinizdir. Yaptığımız rutin kontrollerde bu hesaplar aktif olmadığı için deaktif hale getiriyoruz. Uygulamayı kullanmaya devam etmek için bizimle iletişime geçin @ heaTfb @TrueFeedBack
b) Cok fazla inaktif referansa sahip olduğunuz için sistemimiz tarafından şüpheli bulunarak hesabınız deaktive edilmiştir. Uygulamayı kullanmaya devam etmek için bizimle iletişime geçin @ heaTfb @TrueFeedBack
5. Anketleri veya bountyleri göremiyorum.
Konum servisinizi çalıştırdığınızdan ve telefonunuzda TrueFeedBack uygulamasinin konum servislerine erişimi olduğundan emin olun.
6. Uygulamayı güncelledikten sonra bakiyem sıfırlandı.
Uygulamadan çıkış yaparak, tekrar giriniz.
7. Kayıtlı olduğum mail ile giriş yapmaya çalıştığımda böyle bir kullanıcı bulunamadı uyarısı alıyorum.
Mail adresinizin sonunda boşluk olmadığından emin olun.

IOS TFB: ... 43191?l=tr
Android TFB: ... bountypoll
Websitesi:
Tfb global kanalı:
Tfb Türkiye kanalı:
Tfb Twitter sayfası:
burdan da proje ile alakalı temel analize göz atabilirsiniz.
Yukarıdaki linklerden uygulamayi indirebilir, ödüllü anketlerden ve bountylerden yararlanabilirsiniz.

Ref: 2FAFF Ekleyebilir, sizde kendi referansınızla üye yapabilir, 500 TFB kazanabilirsiniz. yukarı da da belirttildiği gibi, referansinizla üye olanların, inaktif olmamasi gerekiyor. 50K 'ya ulaştiğiniz da, Listelenmiş olduğu borsalar da, ETH veya BTC çevirebilir ek gelir elde edebilirsiniz. veya Proje'yi uzun vade tutabilir, daha da değerlendirdiğin de düşünebilirsiniz bu size kalmiş, Listlenmiş oldugu borsalar,
İDEX ve Bithump Global 'da listeli ve diğer kripto para borsalari ile de görüşmeleri devam etmekte, gelecekte direkt olarak TRY çifti de eklenebilir bir türk borsasında planların arasında olduğunu biliyorum. sorularınız da olursa şayet, Telegram üzerinden TFB Türkiye kanalına ulaşabilir sorularınızı ve önerilerinizi iletebilirsiniz. Türkiyeden elle tutulur ilk proje olduğunun da altını çizmekte fayda var.. kripto paralara meraki olan arkadaşlar uygulamayi indirip, anketlere katilip ödül ve bounty alabilrler.

TFB Uygulamasını indir, anket ve görev tamamlayayarak TFB kazan ! Referansımla üye ol, 500 TFB kazan! Referansımla üye olmak için referans kodum: 2FAFF truefeedbackchain.com/apps
ek bilgi almak isteyenler yorum olarak sorusunu sorabilir elimden geldiğince yardımcı olmaya çalişacağim.

Kripto paralara, ilgili olan arkadaşlar varsa, ilgisini çekebileceğini düşündüğüm bir uygulama. zamanla daha da sıkça adından söz ettirebileceğini düşünüyorum.
tabi ki bu bir yatırım tavsiyesi olarak algilanmamali.
 
Tüm sayfalar yüklendi.
Sidebar Kapat/Aç
Üst