Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Taksim'i Karıştıran Eylem

Objectivity

Kahin
Onursal Üye
23 Ara 2012
4,763
319
83
Bikinili kadın Taksim'i karıştırdı

Taksim'de bikinisiyle dans eden kadın hareketli anların yaşanmasına neden oldu. Adının Mine Dost olduğunu söyleyen bikinili bir kadın bir yandan müzik dinleyerek diğer yandan Taksim Meydanı’nda dans etmeye başladı.

Annesi ve Babasının Türk, kendisinin ise Almanya doğumlu olduğunu söyleyen Mine Dost “Ben doktorum. Avrupa’dan Türkiye’ye özgürlük getirdim. Dansımla insanları düşündürmek istedim. Özgürlüğün Türkiye’ye gelmesi lazım. Ben bu nedenle bu eylemi yaptım” dedi.

Bikiniyle dans etmeye devam eden Mine Dost’a, bazı eylemciler ve bir kadın tepki gösterdi. Bazı vatandaşlar üstünün örtülmesini isterken “Ben de Atatürk’çüyüm” diye bağıran türbanlı bir kadın Mine Dost’a bağırmaya başladı.

Mine Dost’u izleyenlere de tepki gösteren kadına bazı eylemciler de karışmamasını isteyerek kızdı. Giderek artan tartışmaların ardından ortalık bir anda karıştı.

Mine Dost’a tepki gösteren kadın ile bazı eylemciler arasında arbede çıktı. Kendisini şov yapmakla suçlayan vatandaşlara hakaret eden kadın, polisler tarafından kalabalığın arasından çıkarıldı. Mine Dost ise olayların büyümemesi için elbisesini giyerek “Yine geleceğim” diyerek gözden kayboldu.

20546961.jpg


hurriyet.com.tr/gundem/23551419.asp
 

phi

Felsefe.net
Yeni Üye
13 May 2008
1,906
174
63
Unlu olmak isteyenlerin yeni mekani taksim :)
 

birazdahaderinmavi

Yeni Üye
29 Ara 2011
1,442
1
0
60
allah allah... bir yandan ilginç ama diğer yandan tuhaf bir durum... yanılmıyorsam, femen üyelerinin taksime gelmek istediklerini, bir yerde okumuştum; belki onlardan biri olabilir... [MENTION=788]Phi[/MENTION], eğer belirtildiği gibi doktorsa, o tür bir üne ihtiyaç duymaması gerekir...
 

Objectivity

Kahin
Onursal Üye
23 Ara 2012
4,763
319
83
Femen üyesi olduğunu hiç sanmıyorum kendince bir eylem yapmak istemiş galiba fakat biraz tuhaf olmuş bence:) Üstelik ciddi anlamda kavgaya sebep olmuş:)

Görüntüleri izlemeyenler için bu linkten ulaşabilirsiniz;

 

evrensel-insan

Yeni Üye
1 Kas 2012
3,434
1
0
70
Ulkemiz ve toplumumuz henuz yaz aylarinda ya giysileri ile sahil ve plajlarin disinda baska mekanlarda dolasmayi pek kaldiracak duzeyde gorunmuyor. Kadincagiz Turkiye'yi Almanya zannetmis olmali.
 
Tüm sayfalar yüklendi.
Üst