Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Şuç kimde

repla64

Yeni Üye
7 Haz 2010
10
0
0
36
Bazı kendini bilmez kendini aydın okumuş olarak nitelendiren kişiler halkımızı bir torba kömüre kanacak kadar salak veya alçak , cahil bişey bilmez oldukları için şu an akp nin başta olduğunu sanıyorlar yani şu an Akpnin başta olması ve ülkemizin şu an bir koas ortamında olmasını halkımızın cahilliğine bağlıyorlar.Ben bu düşüncelere tamamen karşıyım asıl bunun sorumlusu kendileri. Merak ettmeyin halkımız bir torba kömüre kanacak kadar aptal değil tam tersine gereğinden fazla kurnaz bir milletiz yani hem yardımları alıp sonra istediği partiye oy verecek kadar kafası basıyor çok şükür milletimizin hem yardımla oy verecek olsalar Cem Uzan çoktan krallığını ilan etmişti. Peki ozaman niye Akpye oy veriyor diyorsanız çok basit denize düşen yılana sarılır hesabı siz sözde demokrasi yanlıları demokrasi adına koyduğunuz yasaklarla sizin gibi düşünmeyenleri cahillikle şuçlamakla denizinizde boğdunuz milleti millet akp yılanına sarılmakta buldu çareyi ondan kimseyi boşuna şuçlamayın en büyük hata sizin.
 

rainbow64

Yeni Üye
6 Şub 2010
331
1
0
37
Fakat bence yanıldığın bir nokta var . Anadolu insanı zekidir sözüm yok ama inançları konusunda verdiği sözleri yerine getirmeye and içmiştir aynı zamanda. Bunu da çok iyi bilen Akp çalışanları verdiği yardımlar karşısında kendi partilerine oy vermeleri için insanlardan yemin alıyor. Sözlerim uydurma değildir tanık olmuşluğum var.
 

repla64

Yeni Üye
7 Haz 2010
10
0
0
36
bence sende bi gerçeği unutuyorsun inançları konusunda verdiği sözleri yerine getirmeyi and içmiş olacak kadar kişilik sahibinin vatanını bir torba kömür için satmaz böyle bir konu için yemin etmez yemin eden varsa zaten onunda yemininin bir değeri yoktur bir torba kömür için milletini geleceğiyle oynayacak sonra yemin ettim die sözünümü tutacak hiç sanmıyorum.
 

rainbow64

Yeni Üye
6 Şub 2010
331
1
0
37
bence sende bi gerçeği unutuyorsun inançları konusunda verdiği sözleri yerine getirmeyi and içmiş olacak kadar kişilik sahibinin vatanını bir torba kömür için satmaz böyle bir konu için yemin etmez yemin eden varsa zaten onunda yemininin bir değeri yoktur bir torba kömür için milletini geleceğiyle oynayacak sonra yemin ettim die sözünümü tutacak hiç sanmıyorum.
Zaten söz verdiği şeyden dönecekse bunu bir söz olarak kabul etmek bile yanlıştır . Ama inancı sağlam olan halkımıza önüne kutsal kitabımızı getirerek ve istemeyerek de olsa yemin ettirilerek oy kazanılmaya çalışılıyor.
 
M

monaliza

Ziyaretçi
"Menfaat karşılığı oy", "bir kömür torbası karşılığı bir sandık dolusu oy"...
Bitmeyen seçim senaryolarıdır. Hiç de bitmeyecektir de.
Aynı suçları taraflar, medya yada belirli odakların eli ve dili ile,
deli kızın çeyizi gibi, her seçim öncesi ve sonrası ortaya dökerler.
Gülerim ben de bol bol...
100.000.000 oydan biri belkii...
Nerede ülkemde yeminine sadık vatandaş?
Varsa da 100.000.000 kişide bir tane...
Kimi iş vaadiyle, kimi aş vaadiyle...
Hepsi hikaye...
Hepsi umut taciri değil mi?
 
Tüm sayfalar yüklendi.
Üst