Şoktayız! Kıskanılan Aşkta Sona Gelindi: Ahmet Kural Sıla'yı Darp Etti!

Konu İstatistikleri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Felsefe.Net Arşiv kategorisinde EfteLya tarafından oluşturulan Şoktayız! Kıskanılan Aşkta Sona Gelindi: Ahmet Kural Sıla'yı Darp Etti! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,253 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Felsefe.Net Arşiv
Konu Başlığı Şoktayız! Kıskanılan Aşkta Sona Gelindi: Ahmet Kural Sıla'yı Darp Etti!
Konbuyu başlatan EfteLya
Başlangıç tarihi
Cevaplar

Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Objectivity

EfteLya

Felsefe.net
Yeni Üye
Katılım
30 Eki 2018
Mesajlar
43
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Son dakika... Şarkıcı Sıla: Ahmet Kural beni yerlerde sürükledi, kafamı duvarlara vurdu
ÜNLÜ şarkıcı Sıla, beraberlik yaşadığı Ahmet Kural’dan darp, cebir ve psikolojik şiddet gördüğü gerekçesiyle şikayetçi oldu. Avukatıyla İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’na gelen Sıla, Ahmet Kural’a karşı üç ay uzaklaştırma kararı aldırdı. Sıla ifadesinde " Yerlerde sürüklendim, kafamı duvarlara vurdu." dedi.
"ŞİKAYETÇİ OLDUK"

Sıla’nın avukatı Rezan Epözdemir ise aile mahkemesine başvurduklarını belirterek Ahmet Kural’a karşı başta uzaklaştırma olmak üzere koruma kararı aldırdıklarını belirtti. Epözdemir, "6284 sayılı kanun (Ailenin korunması ve kadına karşı şiddetin önlenmesine dair kanun) 5. Maddesi uyarınca şiddet, fiziki şiddet nedeniyle hak arama özgürlüğümüzü kullandık. Akabinde İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na şikayetçi olduk. Başsavcılık makamı da bugün Sıla Hanımın ifadesine başvurdu müşteki sıfatıyla. Evde yaşanan bir darp, cebir, psikolojik şiddet, hakaret ve tehdit eksenli bir soruşturmamız oldu. Hak arama özgürlüğümüzü kullandık, hukuk devletinin gereği olarak. Artık bundan sonra top yargıda, yargı bir karar verecek" dedi.

"ÜÇ AY KORUMA KARARI VERİLDİ"

"Ne kadar uzaklaştırma kararı verildi?" sorusuna Epözdemir, "Üç ay koruma verdi. Evden uzaklaştırmadan tutun da işyerine uzaklaştırmaya kadar, kitle iletişim araçlarından rahatsız etmemeye kadar geniş sıkalada bir çok konuda verdi" diye cevap verdi. "Koruma kararı ne zaman çıktı?" sorusuna ise avukat Epözdemir, "Koruma kararı dün itibariyle çıktı henüz bir aşma yok. Aşma olursa hukuki müeyyidesi var biliyorsunuz. Disiplin hapsi var aşılmayacağını umut ediyoruz" diye konuştu. Sıla, daha sonra avukatıyla adliyeden ayrıldı.
 

Objectivity

Kahin
Onursal Üye
Katılım
23 Ara 2012
Mesajlar
4,763
Tepkime puanı
319
Puanları
83
Şiddet eğiliminde ciddi bir artış var ve eğitimli-eğitimsiz hiç fark etmiyor. Kahramanmaraş'ta da dün bir kadın, çocuklarının gözü önünde eşi tarafından darp edilmişti. Söyleyecek söz bulamıyoruz artık...

Kadına şiddet kamerada: Döverek bayılttı!
Kahramanmaraş'ta kimliği belirsiz kişi, kucağında bebek olan kadını döverek bayılttı. Tüm bu yaşanalar, cep telefonuyla kaydedildi.

Kaynak:
 

Objectivity

Kahin
Onursal Üye
Katılım
23 Ara 2012
Mesajlar
4,763
Tepkime puanı
319
Puanları
83
Her zaman kadına şiddet konusu tartışılırken, bu kez de ABD'den erkeğe şiddet haberi geldi ve böylesine ilk kez şahit oluyoruz galiba...

***
Üzerine oturarak sevgilisini öldürdü!

ABD'nin Pennsylvania eyaletinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. 44 yaşındaki Windi Thomas ile sevgilisi Keeno Butler (44) evde tartışmaya başladı. Tartışma saldırıya dönüştü ve 130 kiloluk kadının 54 kilo ağırlığındaki adamın göğsüne oturmasıyla son buldu.

Söylenenlere göre iki sevgili alkolün etkisiyle kavga etmeye başladılar. Arbede sırasında kadın, sevgilisini bıçakla yaraladı, ardından masanın ayağıyla saldırdı. Daha sonra 130 kiloluk Windi Thomas, 54 kiloluk sevgilisinin üzerine oturdu. Nefessiz kalan Keeno Butler hayatını kaybetti.

Yapılan incelemelerde Keeno'nin vücudunda çeşitli bıçak darbeleri de tespit edildi. Uzmanlar, Keeno'nun kafasında travma bulgularına rastlandığı söyledi. Önceki gün hakim karşısına çıkan 44 yaşındaki Windi Thomas suçlu bulundu. Thomas'ın işlediği suçtan dolayı 36 yıla kadar hapsi isteniyor.

Kaynak:

2248228_810x458.jpg


HaberRes_78538.jpg
 
Tüm sayfalar yüklendi.
Sidebar Kapat/Aç

Yeni Mesajlar

Üst