- Konbuyu başlatan
- Yönetici
fatihaltinagac
Yönetici
Değerli Felsefe.NET platformuna hayat veren arkadaşlarım. Herkese selam olsun. Geçmişte zorluklar çekmiş, tatsızlıklar yaşanmış, üye kayıpları verilmiş sitemizi tekrardan hareketlendirmek ve daha canlı bir hale getirmek için kolları sıvadık ve eylem planımızı hazırladık. Planlarımız arasında tema değişimi cep telefonu uygulaması gibi çalışmalar baş sırayı çekerken, sonrasında eski üyeleri tekrardan aramızda görmek umudu var. Lakin ben buraların yenisi siz değerli yazarlar ise eskisi hatta buraların sahibi olan kişilersiniz.
Bu bağlamda sizlerin görüşlerini dinlemek isterim. Ne yapalım da buraları çiçek bahçesine çevirelim? Site içerisinde bir kaç eski üyemize mesaj atarak telefon ile görüşme sağladım. Bu yaklaşım eminim ki hepimize iyi gelecektir. Sonuçta fikir birliği içerisinde hareket edersek felsefe.NET tekrardan güzel günler görebilir.
Fikirleriniz var ise dinlemek isterim.
Bu bağlamda sizlerin görüşlerini dinlemek isterim. Ne yapalım da buraları çiçek bahçesine çevirelim? Site içerisinde bir kaç eski üyemize mesaj atarak telefon ile görüşme sağladım. Bu yaklaşım eminim ki hepimize iyi gelecektir. Sonuçta fikir birliği içerisinde hareket edersek felsefe.NET tekrardan güzel günler görebilir.
Fikirleriniz var ise dinlemek isterim.