Öneri

Konu İstatistikleri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Felsefe.Net Arşiv kategorisinde serotonin tarafından oluşturulan Öneri başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,052 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Felsefe.Net Arşiv
Konu Başlığı Öneri
Konbuyu başlatan serotonin
Başlangıç tarihi
Cevaplar

Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan "ictenlik"

serotonin

Üye
Yeni Üye
Katılım
1 Mar 2010
Mesajlar
109
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
50
Taze konular , başlıklar istiyorum, diğer sitelerden alıntılar değil, kendimize öz bir sitede olmak istiyorum, öyleki diğer siteler bizim sitemizden alıntı yapsın.

Teşekkürler.
 

phi

Felsefe.net
Yeni Üye
Katılım
13 May 2008
Mesajlar
1,906
Tepkime puanı
174
Puanları
63
Bu isteginiz icin sitemizin belirli bir seviyeye gelmesinin gerektigini dusunuyorum. Cogu forumlarimizin ici yeterince dolu degil. Ayrica gelen kullanicilarimizin yeni baslik acma orani, belirli seviyeye ulasmis forum sitelerin oranlarindan oldukca dusuk. Bunun icinde bir zorlama yapamiyoruz maalesef. Baska sitelerden yapilan alintilarin genel olmak ile beraber teknik olarakta sikinti verdigini bilmenizi isteriz. Ancak gorulen o ki bu tur alintilar yapilmadan da elestiriler, paylasimlar ve tartismalar olusmuyor maalesef. Suda var insan kendi dusuncesini sunarken biraz cekiniyor, acaba ne derler, cok elestiri alir miyim, yada kimse birsey yazmazsa gibi korkulari olabiliyor. Fakat baska bir kisinin dusuncesini alip paylastiginda ona cevap alsada, elestiri alsada umursamiyor. Cunku kendisine ait degil. Bu baglamda dusuncelerinize katildigimi belirtmek isterim. Ayrica suana kadar dusuncelerini, inandiklarini, fikirlerini net ve salt bir sekilde sunan kullanicilarimizin cok oldugunu soyleyemeyecegim.
 

"ictenlik"

Kahin
Onursal Üye
FS - KT. Yöneticisi
Katılım
7 Ara 2013
Mesajlar
6,615
Tepkime puanı
504
Puanları
113
yapsın ben ona karşı değilim!
 
Tüm sayfalar yüklendi.
Sidebar Kapat/Aç
Üst