Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Neden fikirlere ihtiyaç var?

AndroNova

Yeni Üye
17 Ara 2009
245
0
0
32
Evrende neden/niçin fikirlere ihtiyaç var?
Veya
Evrende neden/niçin fikirler var?

Çok güzel bir soru gibi geldi. Ve cevabını hızla arıyorum. Yardım ederseniz sevinirim...

Saygı, sevgi ve diğerleri dileğiyle.

AndroNova

Yeni Üye
17 Ara 2009
245
0
0
32
Evrende neden herşey sürekli bir değişim içinde?

Neden değişim var?

Fikirlerle değişim arasındaki bağlantı ne?

köle

Yeni Üye
14 Eyl 2009
146
0
0
41
Evrende neden/niçin fikirlere ihtiyaç var?
Veya
Evrende neden/niçin fikirler var?

Saygı, sevgi ve diğerleri dileğiyle.

Çünkü fikirlerimiz bize ismimizden daha yakın ve bizim yaşamayı sürdürebilmemiz için kendimizi tanıtmaya ve tanımlamaya ihtiyacımız var.

22 Şub 2009
426
0
0
54
fikre ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum.ama dersenizki fikri oluşturan bir tema vardır bilgi yoktur o belki derim. yeteri kadar fikir çöpülüğü içerisindeyiz. ama bilgi yok diyorum. fikir oluşabilir bilgi ise temelini araştıp ortaya koymaktır. bilgi fakiri olan günümüz dünya insanı fikir terappisi yapıp kendini avutuyor.birde sadece konuşalanlar var yapmanın mümkün olmadığı. bundan nefret ediyorum bir zaman geçirme oyunu gibi. ne kadar fikir oluştursak bile ve o fikir, düşünceyi oluşturan etkenler olsada uygulanırlığı yaşama geçirilmeyenin ne kadar anlamı olabilir. kendinizi kandırmayınız lütfen..

AndroNova

Yeni Üye
17 Ara 2009
245
0
0
32
Çünkü fikirlerimiz bize ismimizden daha yakın ve bizim yaşamayı sürdürebilmemiz için kendimizi tanıtmaya ve tanımlamaya ihtiyacımız var.

Hepinize teşekkür ederim.

Köle bu cevap çok iyiydi.

Peki ya değişim. O neden var?

Evrende neden değişime ihtiyaç var?

Değişimle fikirler arasında bir bağ varmı? Varsa ney?

loralynn

Yeni Üye
16 Haz 2009
23
0
0
36
Hepinize teşekkür ederim.

Köle bu cevap çok iyiydi.

Peki ya değişim. O neden var?

Evrende neden değişime ihtiyaç var?

Değişimle fikirler arasında bir bağ varmı? Varsa ney?

Evren sürekli değişim içerisinde, bu var olan bir durum. "Zaman" diye adlandırdığımız şey ilerliyor. İçinde yaşadığımız dünya bu kadar değişirken sabit kalmamız imkansız. Gördüklerimiz yaşadıklarımız her an değişiyor, bu sebeple düşüncelerimiz, fikirlerimiz de değişiyor. Yaşadığımız bir durumdan, gördüğümüz bir kareden çıkarımlar yapıp fikirlerimize şekil veriyoruz. Sonuç olarak yaşadığımız değişimler, fikirlerimize şekil verendir.

AndroNova

Yeni Üye
17 Ara 2009
245
0
0
32
Evren sürekli değişim içerisinde, bu var olan bir durum. "Zaman" diye adlandırdığımız şey ilerliyor. İçinde yaşadığımız dünya bu kadar değişirken sabit kalmamız imkansız. Gördüklerimiz yaşadıklarımız her an değişiyor, bu sebeple düşüncelerimiz, fikirlerimiz de değişiyor. Yaşadığımız bir durumdan, gördüğümüz bir kareden çıkarımlar yapıp fikirlerimize şekil veriyoruz. Sonuç olarak yaşadığımız değişimler, fikirlerimize şekil verendir.

Size katılıyorum. :)

Turgut Saka

Yeni Üye
13 Eki 2009
498
0
16
42
bana kalırsa fikirlere ihtiyacımız yok. fikirlerin bize ihtiyacı var. fikirler sanki ileride bizi fotosentez yapan bitkilere çevirecekler gibi geliyor :)

Tüm sayfalar yüklendi.

Yeni Konular