Mesut Özil'in Amine Gülşe'yle Evlilik Planı Fenerbahçe'ye Yaradı

Konu İstatistikleri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Felsefe.Net Arşiv kategorisinde Mehmet tarafından oluşturulan Mesut Özil'in Amine Gülşe'yle Evlilik Planı Fenerbahçe'ye Yaradı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 474 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Felsefe.Net Arşiv
Konu Başlığı Mesut Özil'in Amine Gülşe'yle Evlilik Planı Fenerbahçe'ye Yaradı
Konbuyu başlatan Mehmet
Başlangıç tarihi
Cevaplar

Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mehmet

Mehmet

Yeni üye
Yeni Üye
Katılım
4 Nis 2015
Mesajlar
88
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
Kocaeli
Fenerbahçe'nin, Arsenal menajeri Emery ile tartışan ve oyuncu sevgilisi Amine Gülşe ile evlilik planı yapan Mesut Özil için harekete geçtiği bildirildi. Ada'da, Mesut'un Ocak'ta Sarı-Lacivertliler'e transfer olma ihtimaline 5'e 2 oran verdiler.

OCAK'TA TAKIMDAN AYRILMAYI KAFASINA KOYDU

Daily Star gazetesinin haberine göre, Arsenal'in West Ham ile oynayacağı maçın kadrosuna alınmadığı için teknik direktör Unai Emery ile sözlü tartışma yaşan Mesut ocakta ayrılmayı kafasına koydu.

Fenerbahçe'nin bu durumu fırsat bilip Türk asıllı Alman yıldız transfer etmek için teklif hazırlayacağını iddia eden Daily Star, Manchester United Menajeri Jose Mourinho'nun da Mesut'u istediğini yazdı.


HAFTALIK MAAŞI 300 BİN STERLİN

Mesut'un Fenerbahçe'ye transfer olma ihtimalini 5/2 oranla Kırmızı Şeytan'ların bir adım önünde gösteren gazete, United'a 4/1 oran verdi. Daily Star, 29 yaşındaki yıldızın sevgilisi Amine Gülşe ile evleneceğini ve bu nedenle Türkiye'ye sıcak baktığı ayrıntısına da yer verdi. Sarı-Lacivertli ekibin yıldız oyuncunun haftalık 300 bin sterlin (yaklaşık 2.5 milyon TL) maaşını ödemekte zorlanacağı vurgulanırken, Jose'nin de Real Madrid'de beraber çalıştığı Mesut'un aklını çelebileceği belirtildi.

Skorer
 
Tüm sayfalar yüklendi.
Sidebar Kapat/Aç

Yeni Mesajlar

Üst