İnanılmaz! Sadettin Köpek'e pusu kurmak için belediyeden otobüs istediler

Konu İstatistikleri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gündem (Dünya\/Türkiye) kategorisinde Objectivity tarafından oluşturulan İnanılmaz! Sadettin Köpek'e pusu kurmak için belediyeden otobüs istediler başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,073 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gündem (Dünya\/Türkiye)
Konu Başlığı İnanılmaz! Sadettin Köpek'e pusu kurmak için belediyeden otobüs istediler
Konbuyu başlatan Objectivity
Başlangıç tarihi
Cevaplar

Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ls2

Objectivity

Kahin
Onursal Üye
Katılım
23 Ara 2012
Mesajlar
4,763
Tepkime puanı
319
Puanları
83
Gerçek hayat ile bir dizi senaryosunu ayırt edemeyenlerin var olması, hiç anlaşılır bir durum değil.

---

Diriliş Ertuğrul dizisinden etkilenen Sivaslılar, dizideki karakterlerden biri olan 'Saadettin Köpek’e pusu kurmak için Sivas Belediyesi'nden otobüs isteyince belediye yetkilileri sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapmak zorunda kaldı. Bu durum akıllara, daha önce Kurtlar Vadisi dizisinde ölen Çakır karakteri için gazetelere ilan verilmesini ve cenaze namazının kılınmasını getirdi.

Diriliş Ertuğrul dizisinin 115. bölümünde tarihte de var olan Saadettin Köpek karakterinin Sivas’a geleceğini öğrenen Sivaslılar, 'Köpek’e pusu kurmak için hem telefonla arayarak hem de sosyal medya üzerinden Sivas Belediyesi'nden otobüs istedi.

Taleplerin artması üzerine belediye yetkilileri sosyal medya üzerinden açıklama yaptı. Açıklamada, “Kıymetli Yiğidolar. Diriliş dizisinin 115. bölümünde Saadettin Köpeğin Sivas Taşlıdere mevkiine geleceği ve pusu kurulması için vatandaşlarımızın Belediyemiz otobüsleri ile Taşlıdere’ye taşınacağı konusu doğru değildir. Çılgın Sivaslı Alpler. Lütfen senaryoya müdahale etmeyelim.” denildi.

Tarihte yaşamış olan Sadettin Köpek, 1239 yılında, Sivas Subaşısı Hüsamettin Karaca tarafından öldürülmüştü.

Daha önce de Kurtlar Vadisi dizisinde ölen Çakır tiplemesi için Türkiye’de birçok ilde cenaze namazı kılınmış, gazetelere taziye ilanları verilmişti.

Kaynak:
 

ÜstünKişi

Ordinaryus
Yeni Üye
Katılım
21 Ocak 2018
Mesajlar
744
Tepkime puanı
114
Puanları
43
Evet inanılmaz, bu bir yöneticinin isteyebileceği en güzel şey olmalı. Düşünsene ~80.000.000.000 nüfusluk bir ülke yonetiyorsun ve bu ülkenin neredeyse 30.000.000.000'u dizi karakterine pısu kurabileceğini düşünecek kadar aptal. Bir nüfusu yönetmek bilgisayar oyunlarında bile daha zor.
 

Objectivity

Kahin
Onursal Üye
Katılım
23 Ara 2012
Mesajlar
4,763
Tepkime puanı
319
Puanları
83
Bu zihniyette insanların bazı işlerde çalışıyor olması ve çocuk yetiştiriyor olmaları da üzücü çünkü belli ki akılları başlarında değil ve böyle anlamsız bir davranışın sebebini asla izah edemezler, dünyada örneği yoktur. Gerçek yaşamdan kopmuş olmalılar.

"Öyle Bir Geçer Zaman Ki" diye bir dizi vardı, oyuncu Wilma Elles de dizideki kötü kadın rolü sebebi ile günlük yaşamında defalarca hakarete uğramıştı. Nasıl olur da rolü için bir insana öfke duyulur gerçekten tuhaf. Al Pacino ya da Anthony Hopkins hiç sokağa çıkmasın o zaman.
 

ls2

Kahin
Onursal Üye
Katılım
1 Kas 2012
Mesajlar
2,737
Tepkime puanı
180
Puanları
63
Türk halkı mallık dönemini yaşıyor. Siyası uslup yerlerde,halk fanatizme yönlendiriyor. dinciliğinin yanına bide tuhaf bir milliyetçiliği katan iktidar partisi ve yandaşları komik bir biçimde 'kahramanı' oynuyorlar. halkta akıl almaz bir biçimde bunlara inanıyor. öyleyse ben bu döneme mallık dönemi derim arkadaş:)
 
Tüm sayfalar yüklendi.
Sidebar Kapat/Aç
Üst