Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bugun yenı bır konu acmayı dusunuyordum acmadan once sıteyı gezıneyım ıstedım fakat hangı konuyu acmak ıstemıs olsam hepsınde HATA uyarısı aldım buda benı uzdu dıyebılırım...
Sıtede kı sorun duzelır duzelmez yenı konuyu acacagım bu konu baslıgı FIKIR VE DÜŞÜNCE NEDİR SENTEZ NASIL OLUŞUR adlı konu olacak bugun aslında konuyu acmak ıstedım ama konuları soyle bır bakayım derken zaman kaybettım sıtede kı sorun duzeldıgı an konuyu acacagım..
Başka bır sıteye gıdıp orada akısa devam edebılırım ama bu sıtede yazmayı sevıyorum burada paylasım yaptıkca belkıde sıteye de gelısımıne de katkım olabılır dıye dusunuyorum bu yuzden ayrılmak ıstemıyorum felsefe net de yazdıgım tum projelerın orjınal dosyası bende oldugu ıcın uzulmuyorum ama sıteye gelıp gormek ve bakmak ısteyenler ıcın uzucu bır durum olabılır sadece benım konum ıcın degıl dıger tum konular ve ıcerıkler ıcınde gecerlı bu yuzden temennım sorunun hızlı bır sekılde cozume kavusturulması dılegıylen dıyelım....