- Konbuyu başlatan
- Yöneticiler
Kadın erkek ilişkileri şeylerini okurken insanları hayvanlar gibi hissediyorum. Sonra bakıyorum: "Tamam ben bunlardan değil miyim? Yani aynı tür değil miyiz?
Kendi kendime niye öyle görüyorum ki ve neden arada fark hissediyorum ki " diyorum ve sonra şöye oluyor..
Sanırım tüm hayvanlar gibiyiz. Yani bazılarımız kaplumbağa, bazılarıımz fil, bazıları ceylan gibi farklı olmalı ya da buna benze bir şey, bilmiyorum
Bir şeyler için bir şeyler yapmak bana saçma geliyoır;
Doğa da şöyle olur. Susadığında su içersin ve ya da acıktığında gider avlanır ve beslenirsin.
İlginçtir bir etobursan günlerce öylece yatar sonra kalkıp bir av yapar tekrar yatarsın ve acıkma zamanı bellidir. Bunu sana karnın söyle, işler öylecedir, doğaldır, zorlamasız, bir şeye karışmazsın ve zorlamazsın.
Tam böyle hissediyorum ve bunun tersi her şey beni zorluyor.
Kural dizgeleri aptallara göre
Kendini sınırlama ya da kurallarla yönetme ya da engelleme, bu saçma
Özdisiplinle kurallar aynı şey değil
Örneğin kendini doğru ve beslenme; sağlıklı yaşam ve egzersiz için disipline ya da motive etmekle başkalarıın kurallarına göre sınırlamak aynı şey değil
Neysen/kimsen o ol ve bırak ne olursa olsun , tek kural bu
Bir şeyi elde etmek ya da kaybetmek için çabalama
Her an herşeyi ve tüm zamanlarda tüm şeyleri bırakabilecek kaybedebilecek vazgeçebilecek ve tüm bunları umursamayacak güçteysen yönetilmezsin
İnsanın çok fazla kural dizgesi var ve çok fazla emir dizgesi (Hepsi sadece çok fazla kafa karışıtırıcı)
Yani şunu şöyle yapmak için şöyle yapmalısın
Şöyle olması için böyle yapmalısın ve davranmalısın
Bu ne!
Hayır..
Örn
Servet sahibi olmak için bunu yapmalısın
Kadınlar için onu yapmalısın
Çişini yapmak için pipini çıkarmalısın
Canım ne istiyorsa onu yapmalıyım
Tamam bu mümkün değil ama yine de kendime en az müdahaleyi yapmalıyım ve canı cehenneme
Bir şeyler olacaksa olur ve olmazsa da olmaz
Bir şey kazanmak için bir şey yapmayacağım
Son düzenleme: