Forumdaki Chat Tarzı Yazışmalar

Konu İstatistikleri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Felsefe.Net Arşiv kategorisinde fides tarafından oluşturulan Forumdaki Chat Tarzı Yazışmalar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,717 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Felsefe.Net Arşiv
Konu Başlığı Forumdaki Chat Tarzı Yazışmalar
Konbuyu başlatan fides
Başlangıç tarihi
Cevaplar

Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan fides
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fides

Kahin
Yeni Üye
Katılım
15 Şub 2008
Mesajlar
1,694
Tepkime puanı
5
Puanları
38
Merhaba arkadaşlar, son zamanlarda pek mevcut olan "chat" tarzı forum yazışmalarını görüyoruz. Ayrıca alakasız yerlerde alakasız yorumlar mevcut.Bu tarz yazıları silmemize üyeleri uyarmamıza rağmen gene devam etmektedir.Mümkün olduğunca töleranslı davrandık bu konuda ama forum yönetimi olarak hatırlatma gereği duyduk. Forum kurallarına baktığımız zaman şunlar dikkat çekecektir:

*-Felsefe.NET forumlarına atılan mesajlara gereksiz cevap veren, konuyu dağıtan, "cıvıklaştıran" ve ortamı seviyesizleştiren üyelerin mesajları silinecek ve uyarılacaklardır. Belirli bir uyarı seviyesine ulaşan üyelerin üyelikleri otomatik olarak askıya alınır veya silinir. Yöneticiler, bunun tekrarlanması halinde uyarının en üst seviyeye ulaşmasını beklemeden üyenin kaydını forumdan silebilir.


*- Forum, kategorilere ve alt kategorilere ayrılmıştır. İçeriğine göre, bu kategori ve alt kategorilerden uygun olanına mesajınızı gönderebilirsiniz. Eğer aynı mesaj aynı bölüme birden fazla gönderilir veya aynı mesajın birden fazla kategoriye gönderildiği belirlenirse ilgili mesajdan sadece bir tane kalana kadar diğer mesajlar haber verilmeksizin silinecektir.


Bakınız: http://www.felsefe.net/felsefenet-forumu-duyurulari/1420-forumda-uyulmasi-gereken-kurallar.html

Bu konuda şikayetler belirtiliyor; kişisel polemiklere girilmesine dair ya da konunun içeriğinden saptırılmasına dair bu konuda duyarsız kaldığımızın izlenimi edinmenizi istemiyoruz."Laf lafı açar" tanımı vardır kastım böyle bir yazışma değil.Lafın allak bullak hale geldiği durumlar.Kişisel yazışmalarınızı özel mesaj yoluyla yapabilirsiniz. Ya da geyik/lak lak konuları için chatbox oluşturuldu.Burayı kullanabilirsiniz.Forumda/konu içinde alakasız yorumlar yapan ya da chat tarzı yazışmalar yapanlara gerekli yaptırımlar uygulanacaktır. (Buna moderatörler de dahildir. ) Rahatsız olduğunuz yazışmaları bize belirtmeniz yeterli olacaktır. Bu kişiler ilk başta 3 gün siteden uzaklaştırılacaktır. Israrlı bu tarz paylaşımlarda ise uzun süreli veya süresiz olarak uzaklaştırılmalar yapılacaktır.
Biraz Savunma Bakanlığı resmi bildirisi gibi oldu ama buranın amacı bilgi paylaşımıdır.Tezatlıklar elbette olacaktır ama kişileri bağlayan gereksiz yazışmalarla kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok. Bu tarz yazıları gören üyeler gerçekten paylaşacak bir şeyleri de olsa da kendi düşüncelerini paylaşma gereği duymuyorlar.Bir şeyler paylaşmak isteyen üyeleri de kaybetmek istemiyoruz. Sizden bu konuda bize yardımcı olmanızı ve daha duyarlı davranmanızı rica ediyoruz.

İyi forumlar..
 
Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sidebar Kapat/Aç
Üst