Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

Felsefe.net Temalar Hakkında

• Konbuyu başlatan Üye silindi 3937
  • Başlangıç tarihi
Ü

Üye silindi 3937

Ziyaretçi
Tekrar merhaba, Felsefe.net i zamanımız olduğunca güncelleyip, zamanımız olduğunca bir şeyler ekleyip çıkarmaya çalışıyoruz. Daha önceki forum sistemi vbulletin olduğundan bazı arkadaşlarımızın bu sistem alışması biraz zaman alabiliyor ki uzun süredir vbulletin üzerine temalar ve farklı tasarımlar yapmış biri olarak alışması zaman aldı diyebilirim.

Vbulletin sistemine alışan arkadaşlar için ufak bir tasarım güzelliği denedik. Üzerinde halen çalışmalarımız devam etmekte olup, eksik yerlerini bize Buradaki Bölümden bize iletirseniz mükemmel olur. Forum en atındaki Tema seçici bölümüne tıkladıktan son ekranda temayı seçebilirsiniz.
1587898968852.png

1587898923705.png
@true blue @elbisss @Cry @Lefty @ÜstünKişi bakın bakalım ;) beğenecekmisiniz

Hikaye

Yeni Üye
5 Eki 2021
5
9
3

açıkca söylemeliyim ki; xenforo en sevdiğim forum platformlarındandır. kullanımına ve kolaylıklarına zevkle eşlik ederim. zaten buraya üye olmama sebeplerimin ilki velevki hanim, ikincisi ismi ile müstesna olmasını umuyor olmak ve üçüncüsü de xenforo olmasıdır. temaları henüz inceleyemedim ama en kısa zamanda bakacağım. ayrıca teknik konulardan hiç anlamam ama dilim döndüğünce bir sorunu dile getirmek istiyorum. şu an şu mesajı yazdığım yerde font ayarını kullanamıyorum, bu bir sorun mudur bilmiyorum. ama dile getirmek şart oldu sanki. forum tekrar hayirli olsun ve ömrünün uzun olması dileğimi de şuraya usulca bırakayım isterim.​

• Beğen
Tepkiler: Cry
Ü

Üye silindi 3937

Ziyaretçi
Kullanıcılarda ve yöneticilerde font ayarı tektir, herkesin ayrı ayrı font kullanımı yoktur.

Tüm sayfalar yüklendi.