Felsefe Net Dusunen Beyinler Kategorisi hk

Konu İstatistikleri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Felsefe.Net Arşiv kategorisinde X tarafından oluşturulan Felsefe Net Dusunen Beyinler Kategorisi hk başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,010 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Felsefe.Net Arşiv
Konu Başlığı Felsefe Net Dusunen Beyinler Kategorisi hk
Konbuyu başlatan X
Başlangıç tarihi
Cevaplar

Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan evrensel-insan

X

FAdmin
Onursal Üye
Katılım
25 Kas 2013
Mesajlar
693
Tepkime puanı
2
Puanları
18
Arkadaslar merhaba ;

Daha once yoneticilik yaptigimiz forumlarda elimizden geldigince okumaya, dusunmeye, paylasmaya, tartismaya kullanicilarimizi tesvik ettik, felsefe.net'de de ayni yonetim anlayisini surdurmek istedik, acikcasi dusunen beyinler kategorisini ilk faaliyete gecirdigimiz zaman guzel verim almistik, buradaki bilgi birikim sahibi arkadaslarin paylasimlariyla cok daha guzel neticeler alacagimizi dusunuyorum.

Peki nedir bu dusunen beyinler?

Soyle ki ; Articles

Kategoriyi incelediginiz zaman forum anayapisindan biraz daha farkli oldugunu makele yazmaya ve okumaya uygun hale getirilen bir alan oldugu goruluyor.

Forumda kendi siirlerini yazan ve kisisel goruslerini paylasan arkadaslar mevcud, bu tip arkadaslarimiz sayet isterlerse onlara ozel alan taninanacak, forum yazari istekleri dahilinde alanlarini kisisel blog olarak kullanabilecekler. Forumu bir hafta icersinde portal haline getirecegiz nasipse, bu dusunen beyinlerdeki begendigimiz yazilari www.felsefe.net anasayfasina koyup makale seklinde yayinlayacagiz..

Konu basligi altindan yazarlik yapmak isteyen arkadaslar basvuru yapabilir..

Tesekkurler
 

evrensel-insan

Kahin
Yeni Üye
Katılım
1 Kas 2012
Mesajlar
3,434
Tepkime puanı
1
Puanları
0
Yaş
68
Ben genelde hep evrensel-insan zihniyetinin ya da bireysel olarak kendimin yazilarini paylasirim.

Siir de yazarim.
 
Tüm sayfalar yüklendi.
Sidebar Kapat/Aç
Üst