Forumumuza Hoş Geldiniz

Hoşgeldiniz. Ücretsiz içerikler ve özel hizmetler sizi bekliyor. Hemen üye olun!

En iyi yabancı film.

Laetna

Yeni Üye
30 Tem 2008
443
6
18
35
Ben birkaç film belirtmek istemedim siz en sevdiğinizi ve kısada olsa neden böyle bir tercih yaptığınızı belirtirseniz sevinirim.

Bence en iyi yabancı film"otoyol 60" bana hayatın temelinde birkaç sır verdide diyebiliriz. tavsiye ederim.

mavimor

Yeni Üye
15 Şub 2008
1,456
3
38
46
Ynt: En iyi yabancı film.

En iyi diye bir tercihim olmasa da(hangisine en iyi desem diğerine haksızlık ederim :)) ) çok çok sevdiğim film Forrest Gump. Filmin başında, yukardan doğru süzülüp forrest'in ayaklarına düşen ve forrest'in günlüğünün içine aldığı tüy çok düşündürmüştür beni. İşte bu tüyle birlikte hayatı sorgulamamızı istiyordu yönetmen. Ve filmin sonunda o tüy kitabın arasından yine süzülüp gidiyordu..

Laetna ' Alıntı:
Ben birkaç film belirtmek istemedim siz en sevdiğinizi ve kısada olsa neden böyle bir tercih yaptığınızı belirtirseniz sevinirim.

Bence en iyi yabancı film"otoyol 60" bana hayatın temelinde birkaç sır verdide diyebiliriz. tavsiye ederim.

chimera

Yeni Üye
9 Mar 2008
463
2
18
58

İzlediğim en iyi yabanci film American History X.. Yanlış başlayan bir yolun ırkçılığa varan sonu..Bize sunulan klasik Amerikan filmleri dışına çıkan,gerçeklere adım atan bir film. İzlemeyenler için mutlaka tavsiye ederim.

mavimor

Yeni Üye
15 Şub 2008
1,456
3
38
46

Faşizm aslında günümüzde her an yanıbaşımızda duran bir gerçek. Bu film faşizmin insan soyuna verdiği zararı gözler önüne seriyor, çok güzel işlenmiş.. Günümüzde faşizminde nasıl oluştuğuna dair çok güzel örnek diyebilirim bu film. Türkçeye Geçmişin Gölgesinde diye çevrilmişti. Bir önceki girdiyi yazarken bu filmde aklımdaydı chi:)

chimera ' Alıntı:
İzlediğim en iyi yabanci film American History X.. Yanlış başlayan bir yolun ırkçılığa varan sonu..Bize sunulan klasik Amerikan filmleri dışına çıkan,gerçeklere adım atan bir film. İzlemeyenler için mutlaka tavsiye ederim.

Laetna

Yeni Üye
30 Tem 2008
443
6
18
35

Bence KELEBEK ETKİSİ-1 garip bir filmdi, böyle garip filmler oldum olası hoşuma gider aslında.İnsanı başka açılardan düşünmeye iter.Ama 2.si o kadarda etkileyeci değildi.

ixtab

Yeni Üye
7 Mar 2009
7
0
0
2024

size katılıyorum, 2. sini bende başarılı bulmuyorum

Fairy

Yeni Üye
6 Nis 2009
111
0
0
2024

Requiem for a dream ve The life is beautiful kesinlikle .)

deathblow

Yeni Üye
28 Mar 2009
12
0
0
36

Fight Club...hayatımın flimi...hiç bir flimi 2. kez izlemem ama bu flimi 7 kere izledim...felsefe ve psikolojik flim severler izlesin diyecem ama izlemeyen yoktur sanırım ;D

Laetna

Yeni Üye
30 Tem 2008
443
6
18
35

Sana katılıyorum ben "otoyol 60" filmini tam 13 kez izledim ve hala hayat kafamı kurcaladığında asla izlamakten çekinmem.

Ryzasson

Yeni Üye
12 Haz 2009
9
0
0
2024

Tanrıkent filmi güzeldi.Brezilya'da gettolarda yaşayan çocukların dramı ve bunun sonucunda ortaya çıkan çeteler ve suç oranları.Tavsiye ederim!

Buzz

Yeni Üye
2 Ağu 2009
4
0
0
2024

V For Vendetta .... Düzene, sisteme tek başına direnişi anlattığı içn.

burakender

Yeni Üye
3 Ağu 2009
32
0
6

mt ' Alıntı:
En iyi diye bir tercihim olmasa da(hangisine en iyi desem diğerine haksızlık ederim :)) ) çok çok sevdiğim film Forrest Gump.
[/quote]

Forest Gump gereçkten bir başyapıt. ;)

M

monaliza

Ziyaretçi

"12 Öfkeli Adam" ve " Hayat Güzeldir" bende iz bırakanlar. Başkaları da var tabii, ama bu ikisinin yeri ayrı.

burakender

Yeni Üye
3 Ağu 2009
32
0
6

Nietzsche Ağladığında filmi de gerçekten çok güzel en sonlarında nietzsche nin göz yaşları dökülmeye başladığında biran için benimkilerinde döküleceğini sandım...

Virtù

Yeni Üye
4 Eki 2009
8
0
0
37
seven, the game, fight club, mindhunter, zodiac, takin lives, the curious case of benjamin button, panic room, snatch filmlerinden biri olabilir..

Tüm sayfalar yüklendi.