Ekim Ayında Başak burcunu neler bekliyor

Konu İstatistikleri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Felsefe.Net Arşiv kategorisinde MeLekSy tarafından oluşturulan Ekim Ayında Başak burcunu neler bekliyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 461 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Felsefe.Net Arşiv
Konu Başlığı Ekim Ayında Başak burcunu neler bekliyor
Konbuyu başlatan MeLekSy
Başlangıç tarihi
Cevaplar

Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan MeLekSy

MeLekSy

Meraklı Üye
Yeni Üye
Katılım
30 Tem 2018
Mesajlar
296
Tepkime puanı
1
Puanları
0
Konum
~Paradise..
İnsanların gerçek niyetini fark ediyorsun.
(24 Ağustos - 23 Eylül)
Ekim ayında zihinsel yeteneğini çok verimli kullanacaksın ve becerikli yönünü ortaya koyacaksın. Şimdiye kadar gösterdiğin performansın üstüne çıkıyorsun. Para konusunda mantıklı adımlar atman seni bu ay rahatlatacak sevgili Başak. Her şeyi yoluna koymak sana güven ve huzur verecek. Ancak Venüs, bazı konularda huzurunu bozabilir. Sorgulamak, yargılamak, duygularının yükselmesiyle birlikte seni bambaşka alemlere götürebilir.

Planlarını sürekli işine göre ayarlaman özel hayatında sıkıntı yaşamana neden olabilir. Venüs, aşk ve ilişkiyi temsil eder, bir yandan ilişkilerde oluşturduğun metodu ve yöntemi belirlemene yardımcı olur; ancak bu dönem ikili ilişkileri yönetmekte zorlanabilirsin. Bir yandan iş sorumluluğu bir yandan ilişkilerle ilgili kararsızlığın belirgin sıkıntılar yaşamana neden olabilir. İş yerinde yaşanan aşklar dedikodu kazanının tam ortasına düşmene neden olabilir.

Ekim ayında evli bir Başak burcuysan, evliliğini sorgulayacaksın! Kariyer ve itibar konusunda kendine güveni tam olan Başak burcu olarak ilişkinde hassasiyetin artabilir. Başarılı bir evliliğin formülü üzerine düşünen bir Başak burcuysan, hangi konularda yanıldığını ya da eksik kaldığını düşüneceksin. Bu konuda profesyonel destek de almak isteyebilirsin. Çevrendeki insanlara bazı sözler vermiş olabilirsin ve bu sözleri yerine getirmek için çaba sarf etmen gerekebilir. İlişkinde verdiğin sözleri tutamazsan, derinden yara alabilirsin. Karşı taraftan alışık olmadığın tarzda külahları değişiriz edaları duyabilirsin. Bir ilişkiye başlamadan önce iyi düşünmen gereken bir döngüdesin. İlgi duyduğun kişinin ailene, sana, sosyal çevrene ne kadar uygun olduğunu sorgulayacaksın. Karşındaki kişiyi eleştirmek yerine, olduğu gibi kabul etmek bu ay zor olabilir. Aşk hayatındaki hareketlilik, iş hayatına da yansıyabilir. İş hayatında tanıdığın bir kişiden duygusal anlamda etkilenebilirsin. Ekim ayındaki Venüs Retro’suyla birlikte uzun soluklu bir ilişkiye başlayabilirsin.

Para kazanmak ve birikim yapmak için eskisinden daha tutumlu olman gerekebilir. Bazı masraflarını kısabilirsin. Eğer çocukları olan bir Başak burcuysan evdeki yardımcı, okul servisi, spor üyeliğin gibi birtakım kalemleri yeniden aile içinde değerlendirmek isteyebilirsin. 1984-1998 doğumlu olan bir yakının varsa ve eğitimi devam ediyorsa onun burs imkanı için gelişen haberler yüzünü güldürebilir. Yurtdışı endeksli iş sahası olan bir Başak burcuysan, 9. Evin oldukça hareketli olacak. Global firmada çalışıyorsan, senin için de gelişmeler bir o kadar önemli olabilir. Bir yandan yeni sektör ve alanlar konusunda net tavırlar alabilirsin. Bu süreçte kimler senin arkandan konuşuyor, kimler seni gönülden destekliyor öğrenebilirsin. Bu durum belki de insanlara dair bazı kırgınlıklar yaşamana neden olabilir.

Ekim ayının gündemi: Bütçe planlamaları yapıyorsun.

Aşk tılsımın: Hassaslığın ve duygusallığın artıyor.

Seks: Beklentilerin artıyor.
 
Tüm sayfalar yüklendi.
Sidebar Kapat/Aç
Üst