Neler yeni

bildiri yazmak istiyorum nerden başlamalıyım?

fef elif

Yeni üye
Katılım
10 Şub 2012
Mesajlar
10
Puanları
0
Yaş
27
belki duymuşsunuzdur, Sakarya Üniversitesinde 12.sinin düzenlendiği tüföb kongresi vardı. çok mükemmel bildiriler,tartışmalar,arkadaş lık ortamı oldu. 35 üniversiteden gelen yaklaşık 600 kişilik bir gruptu bu. yapılan bildirimlere o kadar özendim ki size anlatamam. seneye 13.sü mardinde düzenlenicek ve bende burda bildiri yayınlamak istiyorum ama nasıl olucağına dair hiç bir fikrim yok. siz değerli arkadaşlarımın görüşlerine başvurmak istedim. beni cevapsız bırakmazsanız çok memnun olurum
 

E32

Yeni üye
Katılım
22 Nis 2012
Mesajlar
40
Puanları
0
Yaş
28
Cahilliğime verin.Bildiri derken?
 

fef elif

Yeni üye
Katılım
10 Şub 2012
Mesajlar
10
Puanları
0
Yaş
27
makale tarzı düşünelim,bi konuyu belirli temellere dayandırıp geniş çaplı ele almak gibi...
 

E32

Yeni üye
Katılım
22 Nis 2012
Mesajlar
40
Puanları
0
Yaş
28
Ben biraz araştırdım ama bulamadım.Bu bildirileri falan nereden okuyabiliriz.Hem bir fikirde verebilir.
 

fides

Yeni üye
Katılım
15 Şub 2008
Mesajlar
1,780
Puanları
0
Web sitesi
www.felsefe.net
Açıkçası anlamadım ben de . Bildirimden kastınız "manifesto" gibi bir şey mi?
Konu ne ayrıca?
 

E32

Yeni üye
Katılım
22 Nis 2012
Mesajlar
40
Puanları
0
Yaş
28
Kusura bakmayın, şimdi aklıma geldi.Ben belki 'kaos' hakkında birşeyler yazardım.Hani bazı flimlerden falan bilirsiniz.Savaş çıkar, bir şey olur, ortama bir kaos durumj egemen olur.İnsanlar canlarının derdine düşer.
Bu durum benim acayip ilgimi çekiyor açıkcası.Şöyle enine-boyuna araştırmak istiyorum ben.Derinine inerek.

Acaba sizin de ilginizi çeker mi bu konu?
 

fef elif

Yeni üye
Katılım
10 Şub 2012
Mesajlar
10
Puanları
0
Yaş
27
kusura bakmayın ben çok sık giremiyorum. Ama kaos konusu gerçekten dikkat çekici ve birçok konuya da uyarlanabilir. yardımlarınız için teşekkür ederim
 

Sokrats

Yeni üye
Katılım
12 Nis 2012
Mesajlar
58
Puanları
0
Yaş
26
Kaos güzel bir fikir.
Benim ilgimi çeken konu ise; subliminal mesajlar, 12. kareler, reklamlarla ya da hipnozla beyne aktarılan mesajlar ve beyin kontrolü. Belki bir yardımı olur, bildirini yazmanda.