- Konbuyu başlatan
- Üniversite Bölümü
- Radyo Tv
Burçlar gerçek. Ama yazılanlar gerçek dışı. Hep aynı şeyler. Burçların gerçek kitabı var. İnsan doğasıyla uyuşuyor.Bir yandan inanmıyorum. Ama bir yandan kova burcu olup da biraz ortalamanın üstünde zekaya sahip olmayan birine de rastlamadım.
ve kovalar çok becerikli, üretken kişiler. Hep rastladığım kovalar bu şekilde.Bir yandan inanmıyorum. Ama bir yandan kova burcu olup da biraz ortalamanın üstünde zekaya sahip olmayan birine de rastlamadım.
Çok eski bir kitap vardı. Burçların özelliklerini anlatıyordu. İnsanlar dna ları, özellikleri, farklılıkları olarak guruplara ayrılıyor. Piyasada yazılanlar sallamasyon.Ben zannetmiyorum yaw...![]()
Lütfen birisi piyasada yazılanlardan farklı olan Boğa burcu özelliklerinden bahsetsin, yok mu kimseÇok eski bir kitap vardı. Burçların özelliklerini anlatıyordu. İnsanlar dna ları, özellikleri, farklılıkları olarak guruplara ayrılıyor. Piyasada yazılanlar sallamasyon.
Yok malesef. Boğa burcunu herkes yorumlayamıyor. Çok özeller. 😎Lütfen birisi piyasada yazılanlardan farklı olan Boğa burcu özelliklerinden bahsetsin, yok mu kimse![]()
Kızlar burçlarla daha çok ilgileniyorlar. Ayrıntıyı seviyor onlar. 🤭- O kadar da anlamıyorum. İşin açıkçası.
Hatta geçmişte en ünlü astronomi bilginlerinden Nostradamus'un kehanetlerinin bile bilimsel açıdan açıklanabilir olduğuna dair belgeseller izlemiştim.
/ Ama büyük bir önyargım da yok. Çünkü mesela Hint Astrolojisinde de bazı öngürüler var ve bu öngörülerin bir kısmı gerçek ile örtüşüyor.
tanıdığım boğalar genellikle ketum olurlar. sevdiklerini dahi söyleyemezler. Anlayacak kişi davranışlarından anlıyacakLütfen birisi piyasada yazılanlardan farklı olan Boğa burcu özelliklerinden bahsetsin, yok mu kimse![]()