Antinatalizm (Doğum Karşıtlığı)

Konu İstatistikleri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Felsefe Akımları kategorisinde Mistik tarafından oluşturulan Antinatalizm (Doğum Karşıtlığı) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 401 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Felsefe Akımları
Konu Başlığı Antinatalizm (Doğum Karşıtlığı)
Konbuyu başlatan Mistik
Başlangıç tarihi
Cevaplar

Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mistik

Mistik

Felsefe.net
Yeni Üye
Ünvan
Mistik Filozof
%C5%9Feytan%20tarot.jpg

ls2

Kahin
Onursal Üye
Eninde sonunda sadece insan veya canlılar değil dünyanın kendisi, güneş hatta galaksimizde yok olacak. hiç doğmadan yok olmakla, doğarak yok olmak arasında fazla bir fark kalmıyor gibi, eğer senin mantığına paralel düşünürsek arkadaşım..

insanlar ve canlılar şu andaki düzende doğmaya devam ediyor, bırak doğsunlar, sen bu düzene mudahale hakkını nerden alıyorsun? başka deyişle sen niye onlar adına karar veriyorsun, böyle bir yetkiyi nerden alıyorsun?

Mistik

Felsefe.net
Yeni Üye
Ünvan
Mistik Filozof
Eninde sonunda sadece insan veya canlılar değil dünyanın kendisi, güneş hatta galaksimizde yok olacak. hiç doğmadan yok olmakla, doğarak yok olmak arasında fazla bir fark kalmıyor gibi, eğer senin mantığına paralel düşünürsek arkadaşım..

insanlar ve canlılar şu andaki düzende doğmaya devam ediyor, bırak doğsunlar, sen bu düzene mudahale hakkını nerden alıyorsun? başka deyişle sen niye onlar adına karar veriyorsun, böyle bir yetkiyi nerden alıyorsun?

Evet işte senin mantığınla bakarsak eninde sonunda yok olacaksın niye var oluyorsun? Dünyaya çocuk getirerek daha fazla ölüme, acıya, adaletsizliğe ve cesede neden sebep oluyorsun? Ben kimse adına karar vermiyorum, gerçekleri söylüyorum müdahale hakkını da var olmamdan alıyorum sonuçta tarihte attığın her adım tarihe bir müdahaledir ve buradaki sistem herkesi yönetiyor, hayatları hakkında karar alıyor zaten, bu kadar sığ düşünme.

ls2

Kahin
Onursal Üye
Evet işte senin mantığınla bakarsak eninde sonunda yok olacaksın niye var oluyorsun? Dünyaya çocuk getirerek daha fazla ölüme, acıya, adaletsizliğe ve cesede neden sebep oluyorsun? Ben kimse adına karar vermiyorum, gerçekleri söylüyorum müdahale hakkını da var olmamdan alıyorum sonuçta tarihte attığın her adım tarihe bir müdahaledir ve buradaki sistem herkesi yönetiyor, hayatları hakkında karar alıyor zaten, bu kadar sığ düşünme.

Müdahale şeklin bu mu!! karşı olduğun şeylerin bir kısmı mücadele edilebilir şeyler, herşey yok olsun demek nasıl bir bakış açısı arkadaş? en azından şunu yap, yaşam yok olsunu yapılandır , başka deyişle bakış açını insanları etkileyebilecek seviyede temellendir, kusura bakma ama insanlar böyle sana anca gülerler yada sorunlu biri deyip geçerler büyük ihtimalle..

Tüm sayfalar yüklendi.
Sidebar Kapat/Aç

Yeni Konular

Advertising

Yeni Mesajlar