2012 KPSS Lisans başvuru süresi uzaltılsın - imza kampanyası

Konu İstatistikleri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Etkinlikler kategorisinde KuZeYs tarafından oluşturulan 2012 KPSS Lisans başvuru süresi uzaltılsın - imza kampanyası başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,389 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Etkinlikler
Konu Başlığı 2012 KPSS Lisans başvuru süresi uzaltılsın - imza kampanyası
Konbuyu başlatan KuZeYs
Başlangıç tarihi
Cevaplar

Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan fides

KuZeYs

Felsefe.net
Yeni Üye
Katılım
18 Nis 2012
Mesajlar
7
Tepkime puanı
0
Puanları
6
Yaş
43
"2012 Lisans başvuru süresi uzaltılsın, ADAYLAR MAĞDUR EDİLMESİN!...."

7 Temmuz 2012 tarihinde gerçekleştirilecek olan 2012 KPSS-Lisans başvurularının bu yıl, önceki yıllardan daha erken bir tarihte yapılması sebebiyle çok sayıda aday, sınav takvimi benimseyememiş ve başvuramamıştır. Çeşitli sebeplerle çok sayıda aday ise ilgili bankalardan sınav ücretlerini yatırmış ancak başvuru işlemlerini tamamlayamamışlardır.

Özellikle B grubu adaylar için, 2 yılda bir yapılan bu sınavın büyük önemi vardır. ÖSYM daha öncede de çok defa benzer durumlarla karşılaşmış ve şimdiye kadar hiçbir adayını mağdur etmemiştir. Temennimiz odur ki, bu yıl da gencecik memur adaylarının umutlarını söndürmeyecek, mağdur etmeyecektir. Bireysel başvurularımız sonuçsuz kalınca bu şekilde toplu hareket etmemiz gerekmiştir.

Kurum yetkililerinden talebimiz; çağrımıza kulak verip, 2012 KPSS-Lisans başvuru süresini uzatmalarıdır.

Aşağıdaki linke tıklayarak sizde destek verebilirsiniz.

DESTEK VERMEK İSTİYORUM
 

mavimor

Kahin
Yeni Üye
Katılım
15 Şub 2008
Mesajlar
1,456
Tepkime puanı
3
Puanları
38
Yaş
44
Cevap: 2012 KPSS Lisans başvuru süresi uzaltılsın - imza kampanya

Bence uzatılmasın. Herkes zaman planlamasını yapmalı:)
 

mavimor

Kahin
Yeni Üye
Katılım
15 Şub 2008
Mesajlar
1,456
Tepkime puanı
3
Puanları
38
Yaş
44
Cevap: 2012 KPSS Lisans başvuru süresi uzaltılsın - imza kampanya

Bu sınavdan bir şey bekleyen insanlar, yani bu sınava hazırlanan insanlar gününü, saatini biliyorlar. Bir sene evlerine kapanıp ders çalışıyorlar. Sınavın başvurusunu kaçıran kişinin zaten bu sınavdan da bir beklentisi olamaz, sınava da yeşillik olsun diye giriyordur. Böyle adamlar da toplumsal muhalefet yapmamalı, kendi ile muhalefetini kazanmalıdır:)
 

fides

Kahin
Yeni Üye
Katılım
15 Şub 2008
Mesajlar
1,694
Tepkime puanı
5
Puanları
38
Cevap: 2012 KPSS Lisans başvuru süresi uzaltılsın - imza kampanya

Benim anlamadığım nasıl kaçırıyorlar bu sınav tarihini. Bunlar bu kadar yemeden içmeden sosyal hayattan kesilip derse mi veriyorlar kendilerini? Şu 2 yılda yapılıyor dediğin sınavda : vatandaşlık (Genel kültür vs) sınav sorularında güncel sorulardan da çıkıyor. Bu demek oluyor ki bu sınava hazırlanan insanların aynı zamanda gazete ve TV(haber) gibi yanın/yayımları takip etmeliler.Şimdi bunların bilincinde olan kişinin böyle bir probleminin olacağını sanmam. Bence de sınav süresi uzatılmasın :)
 

fides

Kahin
Yeni Üye
Katılım
15 Şub 2008
Mesajlar
1,694
Tepkime puanı
5
Puanları
38
Cevap: 2012 KPSS Lisans başvuru süresi uzaltılsın - imza kampanya

Yorumu yaparken KPSS'yi ya da devlette çalışmayı küçümsemedim ki. Ben bu sınava hazırlananların sınavının bir gereği olarak günceli takip etmelerinin gerekliliğini söyledim.Çocuk emzirirken bu kadın aynı zamanda TV açıp haberleri izleyemiyor muymuş?Yoksa 2 şeyi aynı zamanda yapamıyormuymuş? Haa sakın bana ağlayan bebek deme emziriyorsa çocuğu ağzı pek ağlamaya fırsat bulmaz.İlla susacağı zaman var yani :) ekmek parasının derdine düşen neden KPSS'ye hazırlansın yani madem çalışıyorsa ne derdi var KPSS'de? Ha yok işi çok ağır KPSS onun için rahat bir para ve rahat bir yaşantıysa bu adam da böyle sınav tarihi gibi mühim bir konuyu es geçmez. Sen kuru muhalefetsin o ayrı. Hak kazanmak istiyorlarsa emin ol Türkiye'de yaşayan biri fazlasıyla haksızlıkla karşılaşacağı durumlar yaşayacağı için bu hakkını başka mantıklı şeylere saklasın.
 

fides

Kahin
Yeni Üye
Katılım
15 Şub 2008
Mesajlar
1,694
Tepkime puanı
5
Puanları
38
Cevap: 2012 KPSS Lisans başvuru süresi uzaltılsın - imza kampanya

Yok ben hiç sağ sol edebiyatına sokmadım da konuyu sen yapmışsın. Sen söyle bakalım hayatında kaç defa KPSS'ye girdin ya da girme gerekliliğini duydun? Ya da boşver onları da kaç defa lohusa oldun:)Yaf bırak bu işleri devlet su işleri (iyi bir atama tercihi) :p
Zamana çok önem verselerdi neyin ne zaman olduğunu bilirlerdi! Yitiremeyeceğin bir zamandaysan o zamanın etki ve tepkilerini sınav tarihini de bilirsin. Bulduğun söylediğin hiç bir bahanenin mantıklı,tutarlı yanı yok. Bana malval okuma.

Çarşıya selam,kosta konti kuru muhalefetsin anam:)
 

fides

Kahin
Yeni Üye
Katılım
15 Şub 2008
Mesajlar
1,694
Tepkime puanı
5
Puanları
38
Cevap: 2012 KPSS Lisans başvuru süresi uzaltılsın - imza kampanya

Şimdi ben tek kelime sağcılık/solculuk/marksistlik vs. gibi bir şey dedim mi? Çok bir şey deseydim senin çakma anarşistliğine, karşı devrimciliğine vs. laf söylerdim. Konu siyaset olunca çok ideal bitmez tükenmez bir malzemesin.
Bana ideolojik teorileri öğretme istersen .Pragmatik anlayışı marksist teoride çok incelemek istersen işçinin/halkın emeğini menfaatçi anlayışla sömürüp ondan nemalanan ağalara söyle.
Madem bu mağdurlar kendi kişisel menfaatleri için böyle bir kampanya gereği duymadılarsa bu kampanyayı sosyal sorumluluk ya da çevre duyarlılığı için mi ortaya atmışlar?!
Bir de burada kraldan çok kralcı var ki onlardan kaçınınız halka gaz verip bulduğu ilk fırsatta krala ispikleyecektir. Bunlardan " Kral Çıplak" demeyi beklemeyiniz. Büyük menfaatler peşinde olduğu için küçük yemlerle ilgilenmez.
Yaf öyle eften püften ve özellikle de kendi sorumsuzluluğundan,gayri ciddiliğinden, vurdumduymazlığından,rahatlığından ve sonucunda da yok "süre uzatın" demeye kadar gidecek pişkinlikten hak mı istenirmiş? (Lütfen altı çizili kelimelere dikkat)Sonra da ortalıkta "mağdurum da mağdurum "derler. Bana 3'ün 5'in hesabını yapma. Kendi kişisel suçlarından dolayı altını çizdiğim kelimelerle özellikle sağda solda imza kampanyaları açacağına sisteme tepki versinler.Ki ben böyle aklı bir karış havada olan insanların sistemden/düzensizlikten rahatsız olacağını sanmam ya!Ya Türkiye gibi bir yerde bütün haklarını aradılar da bu mu eksik kaldı? Ki ortada haksızlık gibi bir durum da yok hani.
Haksızlığın sağı solu yok! KPSS'ye her görüşten insan giriyor(tabi bazı görüşler sivriliyor o ayrı konu) hak aramak solculara mı mahsusmuş? Ama sağ literatürde de " Hz. Muhammed zulüm varsa karşı koyun" diyor.Demek ki neymiş ortada hak almalık durum varsa "Nabza göre şerbet." bulunuyormuş.
Demem o ki reklamlara girip "ortada hak alınmalık durum yoksa neden fazla ödeyelim?" diyor. Efendim La fonteine'i unutmamak gerekir :

Ağustos Böceği ile Karıca Fabl'ından
Sormak ayıp olmasın ama bütün yaz ne yaptınız ?
Ne mi yaptım demiş ağustos böceği; gece gündüz şarkı söyledim, fena mı ettim sizce ?
- Yooo. Demiş karınca ne mutlu size; ama hep şarkı söylemek olmaz; kışın da oynayın biraz.


Çok saz çalmış bu imzacı ağusttos böcekleri şimdi de oynama zamanı.

Çarşıya selam, boş muhalefetsin kosta konti vesselam :)

(İyice Şener Şen ile İlyas Salman'ın Çiçek Abbas!ın atışmasına döndü haa. )
 

fides

Kahin
Yeni Üye
Katılım
15 Şub 2008
Mesajlar
1,694
Tepkime puanı
5
Puanları
38
Cevap: 2012 KPSS Lisans başvuru süresi uzaltılsın - imza kampanya

verir :)

senin o ağustos böceği dediğin şey 30 senede bir dünyaya geliyor ve senede yalnız 1 ay yaşıyor. (H)

Ahhhh Sunay Akın: ) Severim kendisini de romantik takılmış abim :)

Ağustos Böcekleri; Türkiye’dekiler 4 yıl, Amerika’daki bir çeşidi ise 17 yıl yaşar. Hayatlarının çoğu Toprak altında “NİMF” halinde geçer. Erginler, yaz mevsiminde eşleştikten sonra ölür. Toprak altında galeriler kazarak Ağaç köklerini bulur ve öz Suyu emerek beslenirler .Yıllarca toprak altında kaldıktan sonra erginleşmek için topraktan çıkar, ağaç gövdelerine tırmanırlar Amerika’da yaşayan bir türün (Tibicana septendecium) nimfaları 17 yıl sonra topraktan çıkar Türkiye’de yaşayanlar ise 4 yıl toprak altında kalırlar.

İçgüdüleri ile var olan hayvanlar ile insanlar hakkında azcık fark olsun değil mi?
Her sene sınav öncesi daha ciddi problemlerle karşılaşan trafik kazası geçiren, annesi, babası, akrabası vs. ölen insanlar diyor mu sınav tarihini erteleyelim? O zaman nerdeymişler bunlar?Şimdi bunların bu seneki keyfi unutkanlıkları mı problem olmuş?Kendilerinin aklı bir karış havada, ortada haksızlıklar dolanırken gık dememiş ama dürtülerinin/keyfinin peşine düşmüş sonra da vay efendim "yok ben görmemişem yok ben duymamışam". Hiç samimi değiller.
Demem o ki böyle Ağustos böceği gibi ordada dolanırlarsa Eylüldeki atamaları göremezler.Bir elin sesi varmış da iki elin sesi varmış. Ben örgütlülüğü savunurum da kendi saftorikliğimle pragmatist anlayışıma indirgemem. Madem maksat örgütlenmek İki elin sesini HES' de göstermeleri rica olunur. Tabi böyle aklı havada tiplerden sosyal örgütlülük de beklenmez ya.

Çarşıya selam, kosta konti hadi yallah yandan yandan:)
 
Tüm sayfalar yüklendi.
Sidebar Kapat/Aç

Yeni Mesajlar

Üst