- Konbuyu başlatan
Bir tane söylermisin? Batı ülkelerinde bir asfalt dökülürse onun 10 sene garantisi var. Bunlar daha ilk zamanlarda erzuruma kayak pisti yaptı 2 kere çöktü. Dolayısı ile merak ediyorum benim vergimle istemediğim halde doğru düzgün yaptıkları ne var? Bir maske dağıtamamış bir iktidar ağzı ile kuş tutsa kabul olunmaz gelişmiş batı toplunlarında!.
Ben körüm biliyon mu!![]()
Mesele arıyorsun yaşlın varsa doktor eve geliyor, hastanelerde sigorta sistemi birleşti (sgk-bagkur-emekli sandığı) 8.800 milyon sigortasız var ve hastanede önce para denmiyor bakıyorlar ve hastaneler imkanımız güçlü (özelleri saymıyorum)
klişe diyecen ama haklıllar yollar yapıldı, geliş gidiş tek şerit yol çok azaldı,devlet dijitalleşti bunu çok hızlı uyum sağladılar,begen begenme toki evleri halka faydalı, adamları beğenmiyorum elbet ama yine begen begenme avrupanın avrupa birliği için yaptığı riyakarlığı yüzlerine açıkça vurdular, abd-ab tahakkümü kısmende olsa kırıldı, muhtemelen kendileri yaratıyordu ama saçma sapan türban siyasetinden kurtulduk...