Akıl ve mantıkla değerlendirilebilecek bir tarafının olmadığını düşünüyorum..Sizce de öylemi?
Bu kadar çok değişkenin içinde bulunduğu bir yapıda insanlar taraf tutuyor ve üstelik bundan zevk alabiliyor??
En basitinden bir futbol takımı(değişkenler:Başta Para, oyuncu ve teknik adam kalitesi, kulüp yöneticileri, şans vs..)
Oyuncular ve hocadan kurulu bir ekip. Karşılarında başka bir takım ve bu sefer farklı insanlar.. Elbette biri kazanıp biri kaybedecek ya da berabere bitecek.. Tuttuğunuz takımın durumu çok kötü ve kazanma ihtimali neredeyse "0"
Ama taraftar denilen ve benim akıl ve mantığımın reddettiği bir grup her şeye rağmen takımlarının yenileceğini bile bile maça gidip para veriyor..Üstelik hiç bir fayda göremeden..
Lig maçları peşi sıra oynanıp oynanıp duruyor. Bazen bir takım sahada sırf şansından kazanabiliyor.. Ama böyle olmasına rağmen taraftar bunu bile bile sevinebiliyor???
En çok para hangi kulüpteyse o şampiyon oluyor.. Taraftar bunu bilmesine rağmen yine de maça gidiyor..
Evet arkadaşlar bu nedir?
Burada bu büyük saçmalığın biraz ayrıntılarına inelim..:mad:


LinkBack URL
About LinkBacks
:mad:
Alıntı


